TRAVEL BONUS

janni-deler-bonuswayl1030359
janni-deler-bali-mixj1200281
janni-deler-bonuswayj1210574
janni-deler-mix-balil1010138-copy
img_6234
janni-deler-bonuswayl1070338
janni-deler-bonuswayl1070534
janni-deler-bonuswayl1110929

Mixed snaps from our latest travels!

Hur glad blir man av lite härliga resebilder? Jag blir glad iallafall! :-) Just nu gör jag ett samarbete med Bonusway, det är en hemsida som är helt gratis där du blir medlem och shoppar som vanligt – bara det att du får pengar tillbaka på varje köp du gör. Jag har faktiskt inte använt det innan men när jag insåg att det finns både SAS och Hotels.com så kändes det ju bara dumt av mig… Vad jag spenderar mest pengar på varje månad är helt klart flygbiljetter, så att få tillbaka en liten summa för varje köp låter magiskt! Ni kommer till min sida HÄR och om du blir medlem via den får ni 100 kronor i välkomstbonus! Nu ska jag ta tag i att boka ännu mer biljetter, har en del uppkommande resor närmsta månaden som sagt. :-) Ha en fin kväll, PUSS <3

//How happy do you get from nice travel pictures? I get super happy! :-) Right now I’m doing a collab with Bonusway, it’s a website that’s free and you become a member and shop as usual – just that you get money back every time you buy something. I actually haven’t used it before but when I realized that they have both SAS and Hotels.com I just felt that it’s stupid of me not to use it… What I spend most money on every month is for sure flight tickets, so to get money back for every ticket sounds amazing! You’ll get to my page on the website HERE and if you become a member through this link you’ll get 100 SEK as a welcome bonus! Time for me to book some more tickets, I have some upcoming travels these upcoming months as I mentioned. :-) Have a great night, HUGS <3

In collaboration with Bonusway.

8 reaktioner på “TRAVEL BONUS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.