ROOM SERVICE

janni-deler-room-sevice-londonimg_6407
janni-deler-room-sevice-londonimg_6402-copy
janni-deler-room-sevice-londonimg_6403

Room service in bed – yes!

Touchdown London! Det var galen trafik på vägen från flygplatsen så det tog oss nästan två timmar att komma till hotellet… Nu är vi äntligen här iallafall! :-) Älskade London. Vi beställde room service det första vi gjorde, min beställning var väl sådär men jag blev så stressad för han jag beställde av stressade mig haha! Jag körde på ceasar sallad utan kyckling och bacon och en kale sallad med jordnötter. Supergott men hade varit nice med lite variation och inte bara sallad. ;-) Killarna beställde burgare som dom sa var supergoda iallafall! Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på något innan jag somnar. Så peppad på att vakna upp här imorgon och ha en hel dag framför mig i London! Puss och kram <3

//Touchdown London! The traffic was insane on the way from the airport so it took us almost two hours to get to the hotel… Now we’re finally here! :-) Lovely London. We ordered room service the first thing we did, my order wasn’t really planned out but I got so stressed because the guy who took the order stressed me haha! I went for a ceasar salad without chicken and bacon and a kale salad with peanuts. Super good but it would’ve been nice a better mix and not just salad. ;-) The guys ordered burgers and they said they were great at least! Now it’s time to snuggle up in bed and watch something before I fall asleep. So excited to wake up here tomorrow and have a full day ahead in London! Kisses and hugs <3

13 reaktioner på “ROOM SERVICE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.