LONDON SPEEDBOAT

janni-deler-speedboat-londonl1160059
janni-deler-speedboat-londonl1160050-copy
janni-deler-speedboat-londonl1160075
janni-deler-speedboat-londonl1160063
janni-deler-speedboat-londonl1160068
janni-deler-speedboat-londonl1160077
janni-deler-speedboat-londonl1160061

Speed boat on the Thames here in London – such a fun experience!

God morgon babes! Jag har precis packat ihop här på hotellrummet och ska röra mig mot flygplatsen om typ 1,5 timme. Har varit underbart att vara i London i några dagar, även om vädret inte riktigt var på våran sida. ;-) Jon åkte tidigt imorse och ska vidare till Kroatien, jag bestämde mig dock för att åka direkt till Spanien härifrån istället. Det blev så långa resor för mig om jag skulle dit och sen till Marbella, så jag försökte vara smart och åka direkt härifrån istället. Får åka till Kroatien i sommar istället, vill verkligen se det! :-) Vi har gjort massor de här dagarna, första dagen åkte vi speedboat runt Themsen. Så sjukt kul! Killarna som körde båten körde full gas, svängde i vågorna och det spelades James Bond musik haha! Riktigt rolig upplevelse om ni är här, jag skrattade högt i en timme typ. Nu – ta en dusch och packa klart! Puss och kram <3

//Good morning babes! I just packed up my hotel room and will head towards the airport in like 1,5 hour. It’s been great to be here in London for a few days, even if the weather wasn’t really on our side. ;-) Jon left early this morning and he’s heading to Croatia, I decided to go straight to Spain from here instead. The flights were so long for me if I was going from here and then to Marbella, so I tried to be smart and go straight from here instead. Have to go to Croatia this summer instead, really want to see it! :-) We’ve done so much these days, our first day we went on a speed boat around the Thames river. So much fun! The guys who drove the boat went full speed, turned in the waves and played James Bond music haha! Such a fun experience if you’re here, I laughed out loud for like an hour. Now – have a shower and pack up the last things! Kisses and hugs <3

18 reaktioner på “LONDON SPEEDBOAT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.