BOROUGH MARKET

janni-deler-bourough-market-londonl1160272
janni-deler-bourough-market-londonl1160269-copy
janni-deler-bourough-market-londonl1160276
janni-deler-bourough-market-londonl1160292
janni-deler-bourough-market-londonl1160277

Food market in London – Borough Market!

God morgon! Vaknade upp med energi imorse så det var skönt, hoppas det håller i sig hela dagen. ;-) Det är bara när jag kommer hit och till Monaco jag blir trött, när jag åker någon annanstans så blir det aldrig så. I London hade vi massa energi, vi gjorde saker varje dag haha! Vi åkte till Borough Market på lördagen och det är en stor matmarknad där man kan strosa runt och äta exakt vad man är sugen på. Det var vääldigt mycket folk men fortfarande väldigt mysigt. :-) Vi började med lite mat och efter det blev det dessert. Vi gick runt och försökte bestämma vad vi var sugna på och jag hörde om ett ställe som var känt för deras brownies så det fick det bli. En chocolate fudge-brownie, den var magisk! Hett tips om ni är i London. :-) Hörs senare, puss <3

//Good morning! Woke up with energy today so that was nice, hopefully it will stay all day. ;-) I only get tired when I get to Marbella or Monaco, when I go anywhere else I never feel it. In London we had lots of energy, did things every day haha! We went to Borough Market on saturday and it’s a huge food market where you can walk around and eat exactly what you feel like. It was soo crowded but still super cozy. :-) We started with some food and after that we wanted dessert. We walked around and tried to decide what we wanted and I heard of a place that was known for their brownies so I had to get one. A chocolate fudge brownie, it was magic! Great tip if you’re in London. :-) Talk later, hugs <3

4 reaktioner på “BOROUGH MARKET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.