IPHONE MOMENTS

janni-deler-iphonemoments

Snaps from my phone the last few days!

Hej babes! Idag har jag kört jobb-race… Filmade i typ 3 timmar, klippte i typ 2 och sen har jag redigerat bilder och fixat inför ett samarbete som kommer snart. Videos tar sjukt lång tid att göra men jag tycker det är väldigt kul! :-) Ni får se den senare i veckan. Jag har med andra ord inte hunnit fota något av vad jag gjort idag, så här kommer lite bilder från min iphone. Jag har verkligen börjat använda den kameran mer och älskar den! Vi körde ju boxning i London så nu är jag sjukt peppad på att hitta ett ställe här i Marbella där jag kan köra, jag har fortfarande träningsvärk precis överallt (vi körde i lördags morse…) så det känns skönt haha! Nu ska jag och syster kolla tv och invänta valvakan, även om ingen av oss kommer kunna hålla oss vakna. Spännande… Puss och kram <3

//Hey babes! Today I’ve had a work race… Filmed for like 3 hours, edited for like 2 and then I’ve edited pictures and stuff for an upcoming collab. Videos takes so much time but I really enjoy it! :-) You’ll get to see it later this week. In other words I haven’t had time to shoot anything of what I’ve done today, so here are some pics from my iphone. I really use that camera more than ever now and I love it! We did boxing in London so now I’m looking for a place here in Marbella to do it at, my muscles are still sore everywhere (we did it this saturday morning…) so it feels good haha! Now I’m gonna watch tv with my sis and wait for the election night, even if we won’t be able to stay awake. Interesting… Kisses and hugs <3

19 reaktioner på “IPHONE MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.