DREAM CAR

janni-deler-dream-carl1160237-copy
janni-deler-dream-carl1160196

My kind of car – small, cute and old!

God morgon babes! Vilken morgon… Vaknade tidigt och satt fastklistrad framför tvn och försökte hänga med i valet, vilken chock det var! Trodde faktiskt inte att han skulle vinna, men nu är det klart och jag vet inte riktigt vad man ska säga. Hans tacktal var ganska bra tycker jag och han kändes så mycket lugnare och snällare, men man vet ju aldrig. Konstig dag idag och jag är nog fortfarande lite i chock. Nä nu snackar vi om något annat, typ den här drömbilen!! Det var den här vi åkte runt med i London under en eftermiddag, och jag är kär… :-) SÅ himla söt! Jag har faktiskt börjat kolla på lite gamla fiat 500, men nu fick jag upp ögonen för den här. Kommer skaffa mig en sån här bil någon gång i framtiden, kan verkligen se mig själv glida runt i en sån här i Monaco, köra till Portofino och bara glida runt. ;-) Nu – leka med lillan med nyheterna i bakgrunden. Hörs sen, puss <3

//Good morning babes! What a morning… Woke up early and was stuck in front of the tv trying to catch up on the election, what a shock! I actually never thought he would win, but now it’s done and I don’t really know what to say. I think he’s speech was pretty good after he won and he felt so much calmer and nicer, but you never know. Weird day today but I think I’m still pretty shocked. Well let’s talk about something else, like this dream car!! This was the one we drove around in London for an afternoon, and I’m in love… :-) SO cute! I’ve actually started to look for some old fiat 500, but now I kinda like this one too. Will get a car like this sometime in the future, I can really see myself drive around in a car like this in Monaco, drive to Portofino and just cruise around. ;-) Now – play with the little one with the news in the background. Talk later, hugs <3

24 reaktioner på “DREAM CAR”

 • Siri says:

  Så läckert!!

 • Eva says:

  Hey Janni, i would love to see some more pictures of you and your sister and her child!
  Ps: what a dream car!

 • pia says:

  I was shocked to found out about the election results this morning. I’m so happy I live in Europe!
  I love these pics, I saw how you liked the car in Jon’s vlog :)
  Fash ‘n’ fudge
  Fash ‘n’ fudge

 • Ljuva Julia says:

  Det var verkligen förvånande när jag såg att han vann, jag var helt säker på att det skulle bli tvärtom :O

 • Kajsa says:

  Men…den har ju bara två dörrar? ;-)

 • anna says:

  Har följt din blogg länge tycker du verkar så härlig, men det här inlägget visar att du inte är särskilt smart.. “han verkade snällare och lugnare”? Alltså; det är klart han lugnar sig nu när han vunnit. Det hjälper dock inte det faktum att han är kvinnoförnedrare, rasist och narcissist. Att han verkade “snäll” nu på talet känns som en sak en 5-åring skulle säga som åsikt.

  • Wendela says:

   Men lugn och fin. Janni förklarar ju att hon är i chock och att resultatet verkligen inte är vad hon hade väntade sig. Trumps tacktal imorse (svensk tid) var ett bra tal där han förvisso sa emot mycket av det han gick i kampanj med. Klart han uppfattas som “snällare” och mer “lugn” när han istället för att skrika “crooked Hillary” faktiskt tackar henne för hennes starka och duktiga deltagande och motstånd. Det läskiga med Trump är att många av de frågor han har drivit i kampanjen egentligen inte verkar engagera honom utan visar snarare på hans otroligt skickliga politiska spel. Strategier, strategier, strategier…. Suck.

   Hursomhelst var det ju absolut inte det resultat man ville vakna upp till. Framförallt inte som ung tjej som dagligen påminns om könsskillnader och förnedring på ett eller annat sätt. Känns som att vi precis backade 100 år i utvecklingen.

   • janni says:

    Tack för att du förstod! <3 Håller helt med dig, nu får vi se vad som händer framöver... :-( Kram!

  • janni says:

   Jag håller helt med dig, trust me. Som sagt så var jag fortfarande chockad, men jag står fast vid att det var en annan sida vi fick se av honom när han höll tal. Inte den skrikiga, vidriga människa han har visat innan. Jag vet inte om han har lugnat ner sig pga av att han vunnit eller om det är ett spel, det återstår att se…

 • Matilda says:

  Är också i chock efter valet, så himla sjukt att Trump kunde vinna?!

 • Jennie says:

  Han är fortfarande idiot. Han skrämmer mig och borde skrämma alla andra också. Att studera historia och historisk politik har gett mig mycket lärdom i att förstå vilka som borde vara politiska ledare och vilka som kan skada vår mänsklighet. Efter detta val har vi gått några sekel tillbaka i tiden och jag befinner mig fortfarande i chock och är djupt ledsen. Titta gärna på detta korta klipp och förstå bättre vem Donald Trump är.

  https://www.youtube.com/watch?v=mJxabndA5Xk

 • C says:

  Känns som att du tar väldigt lätt på att människor, framförallt people of color, kommer påverkas av en rasistisk och sexistisk president. Känner du dig inte orolig för dem? Blir lite besviken på denna ignorans.

  • janni says:

   Det är klart att jag är orolig för vad som kommer hända, och vad jag skrev betyder inte att jag tar väldigt lätt på människor och speciellt inte såna som Trump. I min blogg brukar jag inte kommentera sånt här, jag vill att det är ett ställe man går in på för inspiration och för att bli glad. Det är ett val jag har gjort, men självklart har jag åsikter som jag inte skriver ut här. Kram!

 • Enna says:

  Så söt! Jag själv älskar mini cooper!

 • Cierra Mais says:

  That is such a cute little car!

  xx

  http://cierramais.blogspot.com/

 • Whitney Hope says:

  Such a cute car! Love it, I’d also like such a car.

 • Sussie says:

  Var kommer din randiga blus ifrån? Jättefin!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.