WORKOUT WEEK PLANS

janni-deler-workout-week-plansdsc_2279
janni-deler-workout-week-plansdsc_2276
janni-deler-workout-week-plansdsc_2274
janni-deler-workout-week-plansdsc_2278

I’m thinking of planning a workout week/retreat here…

Vet ni vad jag gjorde igår? Jag hade möte med en tjej på Shanti-Som som ligger här i Marbella uppe i bergen. Jag hade inte hört talas om stället innan men alltså wow, det var längesen jag kände ett sånt lugn som jag gjorde när jag kom upp dit. Jag fick se stället, vi åt en underbar lunch, jag fick se deras träningsställen och jag provade på en body scrub på spat. Det är ett ställe där dom kör retreats, det finns yoga-retreats, detox, fitness och massa olika. Jag blev väldigt sugen på att köra en sån vecka och tänkte sen, varför inte försöka styra ihop en resa där ni kan boka och göra det ihop! Ingenting är spikat ännu men vi pratade om idén igår – en vecka med träning, bra mat med massa vitaminer, hikes, yoga, spa, och bara en härlig resa på ett magiskt hotell. Är det något några av er skulle vara intresserade av? Jag känner verkligen att en sån vecka skulle vara sjukt kul, typ som det vi gjorde när vi åkte till Maldiverna. Jag ser tillbaka på den resan som en av de härligaste jag varit på och är så glad att jag lärde känna alla underbara människor som var med där. <3 Om det finns ett intresse från er sida så ska jag försöka ordna det, så hojta om ni skulle vara intresserade! :-) Puss på er, nu ska vi ut på middag! <3

//Do you know what I did yesterday? I had a meeting with a girl from Shanti-Som that’s located here in Marbella up in the hills. I hadn’t heard of the place before but wow, it was long ago since I felt as calm as I did when I got up there. I got to see the place, we had an amazing lunch, I got to see their workout places and I tried a body scrub at the spa. It’s a place where they do retreats, there’s yoga retreats, detox, fitness and lots of different ones. I really felt that I wanted to do a week of that and then I thought, why not try to organize a trip where you guys can book and do it together! Nothing is set yet but we talked about the idea yesterday – a week of training, good food with lots of vitamins, hikes, yoga, spa and just an amazing trip at a magical hotel. Would some of you guys be interested? I just feel that a week of that would be crazy fun, like we did for our trip to the Maldives. I look back on that trip as one of the best ones I’ve been to and I’m so glad that I got to know all the wonderful people that was there. <3 If there’s any interest from you guys I will try to organize it, so let me know if you would be interested! :-) Hugs babes, now we’re heading out for dinner! <3

82 reaktioner på “WORKOUT WEEK PLANS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.