IT’S ALL IN THE DETAILS

janni-deler-matching-materiall1110310
janni-deler-customized-deniml1160403
janni-deler-comfy-pants-maison-scotchdsc_2265
janni-deler-brunchj1340430
janni-deler-blackl1110758
janni-deler-nude-tonesl1150826
janni-deler-party-lookj1340166
janni-deler-party-lookj1340170
janni-deler-luisaviaroma-lookdsc_2316-redigera

Close ups of some of my latest looks! Find them in the outfit category (here!)

God morgon babes! Hur mår ni denna härliga lördag? :-) Jag mår super, solen skiner, vi sitter bänkade framför skidtävlingen på tv och är redo att heja på tjejerna! Vi kanske ska ut och åka båt senare i eftermiddag, vi får se hur havet ser ut. Hade varit så härligt att komma ut! Här är lite close ups från mina senaste looks, jag älskar ju detaljerna i en outfit. Man kan ha på sig vad som helst, lägger man till någon liten extra detalj känns looken bättre direkt tycker jag. :-) Jag är tydligen helt inne på små väskor just nu, jag har alltid gillat det men senaste tiden har jag typ bara haft små väskor. Ganska skönt faktiskt, man tar inte med sig massa onödigt haha! Ha en fin lördag så hörs vi sen, puss <3

//Good morning babes! How are you this nice saturday? :-) I feel great, the sun is shining, we’re gonna watch the ski race on tv and I’m ready to cheer for the girls! We’re thinking about heading out with the boat later this afternoon, we’ll see how the sea looks. Would be so nice to get out there! Here are some close ups from my latests looks, I just love the details in an outfit. You can wear whatever, if you add a little extra detail the look feels better straight away in my opinion. :-) Apparently I’m all in to small bags at the moment, I’ve always liked it but lately I’ve almost only had small bags. Pretty nice to be honest, you don’t bring a lot of unnecessary stuff haha! Have a great saturday and I’ll talk to you later, hugs <3 

6 reaktioner på “IT’S ALL IN THE DETAILS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.