FAVORITE MEAL

janni-deler-img_6812-copy

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår bra, men jag är trött… Har precis vaknat här på flygplatsen, hur sjukt haha! Vi landade vid 6 och hade väl sovit typ 3 timmar, så när vi kom fram till loungen hittade vi en “resting area” där man kunde ligga i ett litet rum så vi somnade. :-) Jon sover fortfarande men jag känner att jag sovit klart. Har nog aldrig sovit på en flygplats förut… Nu har några timmar gått iallafall så vi har bara 3,5 timme kvar innan vi hoppar på sista flyget. Ska äta frukost nu tänkte jag, hade mer än gärna haft den här frukosten uppdukad idag igen. MAGISK! Bagels (äter alltid det i USA), massa frukt, yoghurt, granola och massa olika juicer. Kan inte bli bättre! Hörs när vi är framme, ha en underbar dag <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, but I’m tired… Just woke up at the airport, how crazy is that haha! We landed at 6 and I think I had slept for about 3 hours, so when we arrived to the lounge we found a “resting area” where you could lay down in a room so we fell asleep. :-) Jon is still sleeping but I feel that I’m pretty rested. I don’t think I’ve ever slept in an airport before… Now a few hours have passed by at least so we only have 3,5 hours left before it’s time for our last flight. Will have some breakfast now, would’ve loved to have this breakfast infront of me today again. MAGICAL! Bagels (I always eat that in the US), lots of fruits, yoghurt, granola and different juices. Can’t get better than that! Talk to you when we arrive, have a wonderful day <3

14 reaktioner på “FAVORITE MEAL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.