SAME SAME BUT DIFFERENT

janni-deler-same-same-but-different-dwl1170119-redigera
janni-deler-same-same-but-different-dwl1170162-redigera
janni-deler-same-same-but-different-dwl1170190-redigera
janni-deler-same-same-but-different-dwl1170204-copy
janni-deler-same-same-but-different-dwl1170214
janni-deler-same-same-but-different-dwl1170235
janni-deler-same-same-but-different-dwl1170279

Outfit 1: Storets shirt/ Na-Kd jeans (here!)/ Rebecca Minkoff bag/ Senso shoes/ Daniel Wellington watch (here!)
Outfit 2: Na-Kd jacket (here!) and shoes (here!)/ Rebecca Minkoff top/ Sanne Alexandra skirt (here!)/ Chanel bag/ Daniel Wellington watch (here!)   – adlinks!

Två olika looks i samma inlägg kommer här! En day and night helt enkelt. :-) Jag gör ju ett längre samarbete med Daniel Wellington som jag berättat om innan, och här har jag stylat samma ur men bytt band. Jag gillar plagg/accessoarer som man kan använda på olika sätt, det kan vara allt från att ha en klänning som tröja, en scarf som hårband osv. Daniel Wellingtons klockor kan man byta band på och det är väldigt enkelt, så ovan har jag stylat den för en enkel dagslook med ett randigt band ihop med jeans och skjorta och för kvällen blev det helsvart och då passade ett svart band bättre. :-) Det blir som två helt olika klockor fast det är samma, och det gillas! Ha en fin kväll, nu ska jag packa! Puss <3

//Two different looks in the same post! One day and one night look. :-) I’m doing a collaboration with Daniel Wellington as I’ve told you guys before, and here I’ve styled the same watch but changed the strap. I like pieces/accessories that you can use in different ways, it can be all from wearing a dress as a top, a scarf as a hair accessory etc. On Daniel Wellington’s watches you can change the strap and it’s super easy, so above I’ve styled it for a simple look with a striped strap together with jeans and a shirt and for the night I went for all black and then a black strap suited better. :-) It’s like two different watches but it’s the same, and I like that! Have a great night, time for me to start packing! Hugs <3 

In collaboration with Daniel Wellington.

11 reaktioner på “SAME SAME BUT DIFFERENT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.