COUPLES YOGA CHALLENGE

Yoga challenge with Jon yesterday – had so much fun doing this!

God morgon babes! Hur mår ni denna härliga måndag? :-) Jag är aspepp, vi ska nämligen tillbaka till Bali och vi åker ikväll! Vi ska dit för ett uppdrag och så ska vi passa på att surfa/njuta lite också. Galet resande senaste tiden som sagt, men snart lugnar det ner sig. Anyway, igår spelade vi in videon ovan och wow vad kul det var haha! Vi har ju inte kört så mycket yoga men litegrann, vi gillar ju utmaningar båda två så det här kändes extra kul. ;-) Jag valde ut olika positioner och insåg att jag valde sjukt svåra, haha! Vi skrattade massor och hade otroligt kul under tiden, det här är faktiskt ett grymt tips att köra med sin älskling. Man får öva på att lita på varandra, kommunicera och ja allt helt enkelt. Hoppas ni gillar videon! PUSS <3

//Good morning babes! How are you this lovely monday? :-) I’m excited, we’re actually heading back to Bali tonight! We’re going there for a mission and we’re also gonna do some surf/enjoy it as well. Crazy traveling schedule lately as I’ve said, but it will calm down soon. Anyway, we filmed the video above yesterday and wow it was fun haha! We haven’t done a lot of yoga but some, both of us like challenges so this one was extra fun. ;-) I chose different positions and realized I picked out really tough ones, haha! We laughed a lot and had so much fun doing this, this is actually a great tip to do with your love. You get to practice trusting each other, communicate and everything. Hope you like the video! HUGS <3

19 reaktioner på “COUPLES YOGA CHALLENGE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.