INFINITY POOL

janni-deler-infinity-pooldsc_2613-redigera-redigera
janni-deler-infinity-pooldsc_2685-redigera
janni-deler-infinity-pooldsc_2616-redigera
janni-deler-infinity-pooldsc_2695-redigera-copy
janni-deler-infinity-pooldsc_2626-redigera

Favorite view here <3 I’m wearing a swimsuit from Ele Swims (here!)

Solnedgång uppe vid huset. Alltså det här stället i mitt hjärta! <3 Så galet vackert med alla berg, palmer och havet. Jag gillar djungel-life som ni säkert har märkt! :-) Såg att jag har fått massor av frågor om den vita baddräkten med blåa detaljer på, den är från samma märke som baddräkten ovan. Sitter som en smäck och funkar att surfa i utan att trilla av. Det gillas! Jag har varit sjukt dålig på att svara på kommentarer sista tiden, jag svarar ju alltid er när ni kommenterar men nu har jag inte hunnit/prioriterat att sitta framför datorn så jag får ta igen det närmsta dagarna. Hoppas ni är okej med det! Nu – sömn. Hörs imorgon, puss <3

//Sunset by the house. Oh this place in my heart! <3 So crazy beautiful with all the mountains, palm trees and the ocean. I like jungle life as you probably know by now! :-) I saw lots of questions about the white bathing suit with blue details, it’s from the same brand as the suit above. Fits perfectly and works great to surf in without falling off. Like it! I’ve been super bad at answering your comments lately, I always answer when you guys comment but I haven’t had time/prioritized to sit in front of my computer but I’m gonna catch up on it the next few days. Hope you’re ok with that! Now – sleep. Talk tomorrow, hugs <3

32 reaktioner på “INFINITY POOL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.