AUNTIE TIMES 2

janni-deler-baby-lovedsc_4133-redigera
Can’t wait to meet the new family member! <3 This was the first time I met Livia!

Hej babes! Hur mår ni? Jag mår super, det har varit en låång dag. :-) Min syster fick bebis nummer två igår, sååå kul!!! Jag längtar till Spanien mer än någonsin nu… Tänk att jag är moster till två små bebisar nu, känns helt fantastiskt. Min syster då, vilken kämpe! <3 Grattis syster och Jens, vi ses snart! Vi har varit iväg på äventyr hela dagen och nu när jag kom hem så vägrar min dator att starta. Känns sådär om jag ska vara ärlig, har en hel del bilder på den så jag hoppas att den vaknar. Vi får se, håll tummarna för mig! Nu skriver jag på Marcus dator vilket är lite svårt då det är norskt tangentbord. ;-) Hörs lite senare om jag kommer in på min dator, ha en fin dag så länge. PUSS <3

//Hey babes! How are you? I feel great, it’s been a loong day. :-) My sister got her baby number two yesterday, soo much fun!!! I can’t wait to go to Spain now…. Hard to believe that I’m an aunt for two babies now, feels amazing. And my sister, what a fighter! <3 Congratulations sis and Jens, see you soon! As I mentioned we’ve been away all day for adventures and now when we got back home my computer doesn’t start. Sucks to be honest, have lots of pictures there so I hope it will wake up. We’ll see, fingers crossed! Now I’m blogging on Marcus’s computer which is a bit hard since it’s a norwegian keybord. ;-) Talk later if I get my computer to work, have a great day. HUGS <3

13 reaktioner på “AUNTIE TIMES 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.