UNICORN

janni-deler-unicorn-2-of-3
janni-deler-unicorn-1-of-3-copy

Last bit of sun in Bali! Find a similar unicorn floatie here! (adlink)/ Gooseberry seaside swimsuit (here!)

Touchdown Monaco! Home sweet home, kändes så skönt att komma hem! :-) Hade faktiskt ingen aning om vart jag skulle igår när jag åkte till flygplatsen, sjukt men sant haha! Vi hade en biljett till Monaco, men hade en resa till Dubai där vi väntade på en bekräftelse (där flyget skulle gå 3 timmar senare än det till Monaco), den biljetten fick jag bekräftelse på när vi precis satte oss på flyget vilket var lite sent så det blev inget Dubai just nu. Hade även tänkt boka en biljett till Malaga från Frankfurt för att hjälpa min syster som är ensam med två små barn just nu, men när jag fick veta att dom skulle flytta hem till pappa några dagar så bestämde jag mig för att åka hem. Så, det var väl typ det jag låg och funderade på i poolen när vi tog dessa bilder, haha! Nu är jag glad över att vara hemma några dagar, det är alltid lika mysigt här. Hoppas ni har en mysig fredag, jag planerar hämtmat, netflix och tidigt i säng. Puss och kram <3

//Touchdown Monaco! Home sweet home, felt so good to come home! :-) I actually had no idea where I was going when I went to the airport yesterday, crazy but true haha! We had a ticket to Monaco, but also a trip to Dubai where we were waiting for confirmation (that flight was 3 hours after the one to Monaco), I got it confirmed when we sat down in the plane which was a bit too late so Dubai didn’t happen right now. I also thought of booking a ticket to Malaga from Frankfurt to help my sister who’s at home with two babies right now, but when she told me that she’s moving in with my dad for a few days I decided to go home. So, that was probably what I tried to figure out in the pool when we took these pics, haha! Now I’m glad I decided to go home for a few days, it’s always so nice here. Hope you guys have a cozy friday, I plan to order take outs, watch netflix and go to sleep early. Kisses and hugs <3

7 reaktioner på “UNICORN”

 • Sophie says:

  Kanske det var ödet som inte tyckte det var bra med Dubai denna gång. Tror nog din kära Jon ska ta det lite lugnt pga ryggen ?.
  Så fort vädret blir bra i Marbella ska jag nog fasiken också flyta runt så där … fast det slutar väl med en sköldpadda från kinabutiken. ?????

 • Josefin M says:

  Gud vad härligt det ser ut, något helt annat än det gråa, kalla vädret vi har i London! :o
  http://josefinmolander.com

 • Mia says:

  Hej Janni,
  Fin blogg du har. Jag bor också i Monaco och ser att du uppdaterar ganska mycket om hälsosam mat mm :) Här i MC har jag bara lyckats lokalisera eqvita när det kommer till de mer organiska/hälsosamma alternativen och tänkte kolla om du har några tips på andra restauranger/cafeer?

  //M

  • janni says:

   Hej söta! Vad kul, då kanske vi ses någon gång! :-) Ja det finns några, en salladsbar där man kan göra sin egen, tror det heter ICI! Sphere Cafe i metropole har fräsch mat också! Kram <3

 • Carmen says:

  Looove your unicorn! <3
  I'm a bit jealous now.. :)

  Love, Carmen.
  http://www.carmenmattijssen.nl

 • Fredrica says:

  Hej, måste bara fråga var har du köpt enhörningen? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.