JUNGLE VIBES

janni-deler-jungle-vibes-lombok-5-of-7
janni-deler-jungle-vibes-lombok-7-of-7-copy
janni-deler-jungle-vibes-lombok-3-of-7
janni-deler-jungle-vibes-lombok-4-of-7-copy
janni-deler-jungle-vibes-lombok-2-of-7

In the jungle in Lombok <3 Wearing Emma Fällman scarf and Trelika swimsuit.

Good morgon babes! Jag vaknade tidigt imorse (jetlag), så jag har haft en skön morgon med kaffe i sängen. :-) Älskar att vakna tidigt, jag är en riktig morgonmänniska. Här är lite mer djungelbilder innan jag går tillbaka till stadsmiljö, det har blivit kallare i Monaco nu så tror man behöver jacka och allt nu. ;-) När vi åkte till vattenfallet på Lombok hamnade vi i värsta djungeln, och det är ju något speciellt med det. Så himla vackert tycker jag! Mission of today är att åka till Applebutiken i Nice, min dator startar fortfarande inte så jag hoppas dom kan hjälpa mig. Antingen om dom kan berätta att den aldrig kommer starta (haha, hoppas inte) eller om dom kan laga den alt spara ner allt från datorn. Har det mesta på hårddiskar men har en hel del saker jag inte sparat ner. :-( Hörs senare, puss och kärlek <3

//Good morning babes! I woke up early this morning (jetlag), so I’ve had a nice morning with coffee in bed. :-) Love to wake up early, I’m a true morning person. Here are some more jungle pictures before I’m going back to city environment, it’s a lot colder in Monaco now so I think you need a jacket and all here now. ;-) When we went to the waterfall in Lombok we ended up in this crazy jungle, it is something special with that. It’s just so pretty in my opinion! Mission of today is to go to the apple store in Nice, my computer still won’t start so I hope they can help me. Either if they can tell me that it will never start again (haha, hopefully not) or if they can fix it or save everything from the computer. I have most of my things on harddrives but some of the things I haven’t saved. :-( Talk later, kisses and hugs <3

23 reaktioner på “JUNGLE VIBES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.