SHOPPING DAY

janni-deler-nice-2-of-7
janni-deler-nice-1-of-7
janni-deler-nice-6-of-7-copy
janni-deler-nice-4-of-7
janni-deler-nice-3-of-7
janni-deler-nice-5-of-7

Nice day in Nice (hehe), went to Cap 3000 shopping center.

God morgon babes! Hur mår ni? :D Jag mår bra, vaknade tidigt och gick ut på en promenad när solen började gå upp. Nu sitter vi bänkade framför slalomtävlingen på tv, håller på Jens som alltid! Igår åkte ju jag och Jon en sväng till Nice och shoppingcentret Cap 3000. Ett stort och härligt shoppingcenter som har typ allt, vi strosade runt, fikade och shoppade lite. Mysig dag med min älskling! :-) Vi ska tillbaka dit snart igen, hoppas på mindre kö hos Apple haha! Fick riktiga jul-feelings för första gången det här året, julmusik, dansare och dekorationer. Mysigt! Nu måste jag kolla skidåkningen, hörs lite senare. PUSS <3

//Good morning babes! How are you? :D I feel good, woke up early and went for a walk later on when the sun was rising. Now we’re watching the slalom race on tv, I’m rooting for Jens as usual! Yesterday me and Jon went to Nice and the shopping center Cap 3000. A big and great shopping center that has it all, we walked around, had coffee and did some shopping. Cozy day with my love! :-) We’re going back there soon again, hoping for less people in the Apple store haha! Got some christmas feeling for the first time this year, christmas music, dancers and decorations. Cozy! Now I need to watch the slalom, talk later. HUGS <3

26 reaktioner på “SHOPPING DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.