ENDING THE YEAR

The pool at Cap Estel – gonna end the year here!

Hej babes! Jag startade dagen med en ansiktsbehandling här på Cap Estel, vi åkte hit imorse och oj vad jag njöt av min behandling… Har typ aldrig känt mig så ren i ansiktet, haha! Planen för dagen är att hänga här vid poolen, äta en god lunch, plåta lite och bara mysa. Ikväll blir det middag och lite fyrverkerier, kan inte tänka mig ett bättre sätt att avsluta året på. Jag har börjat på en summering av året så den kommer upp imorgon! :-) Vilket år det har varit! Hoppas ni får en magisk dag så hörs vi innan det blir nytt år ikväll, massa kärlek <3

//Hey babes! I started the day with a facial here at Cap Estel, we went here this morning and wow I enjoyed my treatment… I’ve never felt so clean in my face, haha! The plan for the day is to hang out by the pool, have a good lunch, shoot some photos and just chill. Tonight we have dinner plans and some fire works, can’t think of a better way to end the year. I’ve started a summary of the year so that will be up tomorrow! :-) What a year it’s been! Hope you guys will have a magical day and I’ll talk to you before it will turn in to a new year tonight, lots of love <3

12 reaktioner på “ENDING THE YEAR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.