Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:39 | December 31, 2016

ENDING THE YEAR

The pool at Cap Estel – gonna end the year here!

Hej babes! Jag startade dagen med en ansiktsbehandling här på Cap Estel, vi åkte hit imorse och oj vad jag njöt av min behandling… Har typ aldrig känt mig så ren i ansiktet, haha! Planen för dagen är att hänga här vid poolen, äta en god lunch, plåta lite och bara mysa. Ikväll blir det middag och lite fyrverkerier, kan inte tänka mig ett bättre sätt att avsluta året på. Jag har börjat på en summering av året så den kommer upp imorgon! :-) Vilket år det har varit! Hoppas ni får en magisk dag så hörs vi innan det blir nytt år ikväll, massa kärlek <3

//Hey babes! I started the day with a facial here at Cap Estel, we went here this morning and wow I enjoyed my treatment… I’ve never felt so clean in my face, haha! The plan for the day is to hang out by the pool, have a good lunch, shoot some photos and just chill. Tonight we have dinner plans and some fire works, can’t think of a better way to end the year. I’ve started a summary of the year so that will be up tomorrow! :-) What a year it’s been! Hope you guys will have a magical day and I’ll talk to you before it will turn in to a new year tonight, lots of love <3


12 kommentarer12 kommentarer om “ENDING THE YEAR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • What kind of treatment You did?

  Reply
 • Facial treatment :-) Xx

  Reply
 • Gott nytt år!! <3

  Reply
 • c est paradisiaque!!! et c est en France!!

  Reply
 • Happy new year for you and Jon!

  Reply
 • Hej från en 15-årig slalom-tjej i Sverige! Älskar din blogg och även din och Jons youtube-kanaler! Alltid bra kvalité och välgjorda inlägg :)
  Har en fråga, vad heter stegräknarappen som du visade i Jons senaste vlogg? Letat efter en bra sån app jättelänge, så skulle bli jätteglad om jag fick reda på vad den heter :)
  Gott nytt år!

  Reply
 • Appen heter Argus :-) kram!

  Reply
 • Så härligt!

  Reply
 • Hvor har du kjøpt badedrakten din?

  Reply
 • Från ELE swims :-)

  Reply
 • Älskar din blogg! Så fina bilder HELA tiden! Jag undrar bara vad du har för kamera? Har sätt på Jon’s yt-kanal att han tar kort på dig med en liten kamera med brun band? Vad är det för kamera, har länge letat efter en bra! ❤ kram!

  Reply
 • Leica Q :-) Kram!

  Reply