MONACO VIEW

Today’s mission – hike up to Tete de Chien

Jag är helt slut just nu, haha! Vi bestämde oss för att ta en hike upp till toppen av berget för att se Monaco ovanifrån. Jag gjorde det tidigare i år (se det här!) och minns att jag sa “det här är en sån grej man gör en gång, aldrig mer”, och helt plötsligt var jag påväg upp igen. ;-) Ganska tuff promenad men vädret var mycket svalare och vi valde en annan väg den här gången som var mycket skönare, så det blev en riktigt härlig hike! :-) När vi kom till toppen var det så värt det som alltid, utsikten där uppe är helt galen. Man ser verkligen hela Monaco vilket jag tycker är så coolt, man ser palatset, hamnen, stranden vid oss och det lilla pariserhjulet dom har här under vinter. Superfint! Man blir trött efteråt dock men skönt trött, så nu ska jag hoppa ner i badet och sen blir det lugnt resten av kvällen. Hörs imorgon babes, sista dagen på det här året… PUSS <3

//I am completely exhausted right now, haha! We decided to go for a hike to the top of the mountain to see Monaco from above. I did it earlier this year (see it here!) and I remember saying “this is a thing you do once, never again”, and all of a sudden I was on my way up there again. ;-) A pretty tough walk but the weather was a lot colder and we chose another way this time that was a lot nicer, so it ended up being a super nice hike! :-) When we arrived to the top it was worth it as always, the view up there is just insane. You see all of Monaco which I think is so cool, you see the palace, the port, the beach by our apartment and the ferris wheel they have here during the winter. So pretty! You get tired after it though but in a good way, so now I’m gonna have a bath and then we will take it easy for the rest of the night. Talk tomorrow babes, the last day of this year… HUGS <3

7 reaktioner på “MONACO VIEW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.