CHEERS TO 2017

Last drink of the year – my fav Mojito with my fav girl!

God morgon och gott nytt år igen! Man måste ju säga det nu när det faktiskt är ett nytt år också, igårkväll räcker inte. ;-) Vi firade in året med lite drinkar vid solnedgången och efter det åkte vi in till Monaco (hotellet ligger 10 minuter utanför), vi hade bokat bord på Nobu och det var magi… Vi åt så mycket och så god mat och vid tolvslaget fick alla massa hattar, konfetti och ballonger. Nedräkning, nyårskyss och lite dans innan vi avslutade med en stor tallrik dessert. Riktigt bra sätt att avsluta året på! :-) Nu ser jag fram emot att se vad 2017 har att erbjuda. Jag vaknade tidigt imorse av en hej då puss från Jon, han är påväg till Kanada för skidåkning och jag kommer sakna honom massor. Jag åker till Spanien senare ikväll för att hänga med syster och bebisar, ska bli så mysigt. Puss hjärtan, hoppas ni hade en kul kväll igår <3

//Good morning and happy new year again! I just had to say that again when the new year have started, last night wasn’t enough. ;-) We celebrated with some drinks during sunset and after that we went back to Monaco (the hotel is located 10 minutes outside), we had a table at Nobu and it was magical… We had so much and the food was amazing, at midnight all of us got hats, confetti and balloons. Countdown, new years kiss and some dancing before we ended the night with a big plate of dessert. A great way to end the year! :-) Now I look forward to see what 2017 have to offer. I woke up early this morning from a good bye kiss from Jon, he’s on his way to Canada for some skiing and I will miss him so much. I’m going to Spain later tonight to hang out with my sister and the babies, will be so cozy. Hugs loves, hope you had a great night last night <3

24 reaktioner på “CHEERS TO 2017”

Leave a Reply

Your email address will not be published.