JACKETS & BOOTS

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!  – adlinks

Hej babes! Jag spanade in Nelly i vanlig ordning (haha, problem?) och dom har ju massa rea just nu. Dom ökar på rean lite idag och kör 15% extra med koden SALE15 på all rea (den gäller till 23.59 ikväll!). Jag spanade mest in jackor och skor, vet inte varför jag fått sån hang up på det senaste tiden. Jag har alldeles för många jackor (och skor…) redan men det gör ju så mycket för en look tycker jag. :-) Min favorit är ju sommaren men jag börjar mer och mer gå över till att gilla jackor och boots… Ovan är mina tre favoriter i varje kategori som jag tycker att man behöver för att ha en garderob som funkar till allt, en lite finare jacka, en kappa och en mysjacka. Ett par boots, ett par sneakers och ett par lite högre boots – klart! Hoppas ni hittar något ni gillar, PUSS <3

//Hey babes! I checked out Nelly as usual (haha, problems?) and they have a lot of sale going on right now. They added a bit more today and have 15% extra with the code SALE15 on the entire sale (until 23.59 tonight!). I mostly checked out their jackets and shoes, not sure why I’m having the biggest hang up on that lately. I have way too many jackets (and shoes…) already but it makes such a big difference in a look in my opinion. :-) My favorite season is summer but I’m starting to like boots and jackets more and more… Above are my three favorites in each category that I think is what you need to have a good wardrobe that works for everything, a nice jacket, a coat and a cozy jacket. A pair of boots, a pair of sneakers and a pair of higher boots – done! Hope you will find something you like, HUGS <3

7 reaktioner på “JACKETS & BOOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.