GALA PREP

From last years Elle-gala – excited for tonight!

Hej babes! Jag startade dagen med ett kick-ass träningspass som avslutades med frulle på Doctor Salad med Mira. Så härlig start på dagen, och nu lyser solen också! :-) Efter det kom jag till hotellet, vilade en halvtimme (haha, helt slut efter två tidiga dagar i rad) och nu har jag precis kommit upp ur badet. Känner mig så redo för kvällens Gala! Ska iväg på lunch nu, leta smycken (sista minuten…) och sen blir det smink, hår och nagelfix. Känner på mig att det blir en riktigt bra dag! Hörs senare, ha en underbar fredag. PUSS <3

//Hey babes! I started my day with a kick ass workout that finished with breakfast at Doctor Salad with Mira. Such a nice way to start the day, and the sun is shining now as well! :-) After that I came back to the hotel, rested for half an hour (haha, exhausted after two early mornings) and now I just got out from a bath. I feel so ready for tonights gala! Will head out for lunch now, look for some jewelry (last minute…) and then make up, hair and nail-fix. I have a feeling it will be an amazing day! Talk later, have a lovely friday. HUGS <3

21 reaktioner på “GALA PREP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.