ELLE GALA 2017

Last nights look – will post it later on!

God “morgon” babes! Inte riktigt morgon men vi vaknade för några timmar sedan och har ätit frukost här på hotellet. Michan sov över med mig på hotellet så vi har haft en skön morgon! Vi var ute och festade igår och kom hem 04.30, när hände det sist? Jag drack inte så mycket så känner mig fräsch idag, men trött pga alldeles för lite sömn sista dagarna… Här kommer en bild från röda mattan igår, det var Vic, jag och Michan som hängde hela kvällen. Hade en så kul kväll ihop! :-) Tack tjejer och tack Elle för en härlig kväll! Nu – åka till Apple och köpa en ny dator. FINALLY! Puss <3

//Good “morning” babes! Not really morning but we woke up a few hours ago and had breakfast here at the hotel. Michan slept here at the hotel with me so we’ve had a nice morning! We went out partying yesterday and got back home at 04.30, when did that happen last? I didn’t drink much so I feel fresh today, but tired because of the lack of sleep the last few days… Here’s a picture from the red carpet last night, it was Vic, me and Michan who hung out all night. Had such a great night together! :-) Thanks ladies and thanks Elle for a great night! Now – go to the Apple store and buy a new computer. FINALLY! Hugs <3

25 reaktioner på “ELLE GALA 2017”

Leave a Reply

Your email address will not be published.