DINNER DATE

Tonights dinner at Mira’s place <3

Har haft en så himla härlig kväll! Gick hem till Mira och hennes kille för att käka middag, vi körde en foodora middag med massa libanesisk mat. Aah vad gott det var! Vi åt massor, skrattade massor åt gårdagen och avslutade med lite te och fika. :-) Vi var ju ute igår och gick och mötte upp Mira och gänget, herregud vad vi dansade och sjöng! Det var en riktigt kul kväll, jag var ganska otaggad på att gå ut och festa efter galan men nu i efterhand är jag så glad över att jag gjorde det. Det var så längesen och jag älskar ju att dansa, var helt svettig efter 2 timmars konstant dans, haha! Det var skönt med en lugn kväll ikväll dock, nu är jag tillbaka på Miss Clara och ska lägga mig i sängen och somna in till en film. Hoppas ni har en härlig kväll, puss och kärlek <3

//I’ve had such a great night! Walked over to Mira and her boyfriend to have dinner, we went for foodora and ordered lots of lebanese food. Aah it was so good! We ate a lot, laughed a lot about last night and finished with tea and cake. :-) We went out last night as I said and met up with Mira and the crew, oh my we danced and sang so much! It was an awesome night, I didn’t really feel like going to a club after the gala but now when I look back at last night I’m so glad I did. It was so long ago since I did it and I love to dance, I was so sweaty after 2 hours dancing non stop, haha! It was nice with a calm night tonight though, now I’m back at Miss Clara and will lay down in bed and fall asleep to a movie. Hope you have a great night, kisses and love <3

14 reaktioner på “DINNER DATE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.