COVER GIRL

Cover girl for Shape Up Magazine!

Jag hann roffa åt mig en Shape Up tidning precis innan jag hoppade på flyget från Sverige, jag är på omslaget och det är ju alltid lika ovant att se! Jag älskar bilderna, både omslag och bilderna i tidningen (det är en ganska lång intervju också). Jag fick verkligen vara mig själv, skratta och skämta. :-) Jag gillar att prova olika när det kommer till foto, kaxig, söt, arg osv men jag kommer nog alltid känna mig mest bekväm med ett stort smile och lite skämtsamt, haha! Glad att jag hann få tag i en tidning iallafall, jag har sparat dom jag är på omslag på och det kommer troligtvis vara kul att kolla tillbaka på när man är gammal. :-) Nu ska jag totaldecka i sängen och sova en ordentlig natt, vi har haft en supertrevlig kväll men jag är helt slut nu. Hörs imorgon, massa kärlek <3

//I ran and bought the Shape Up Magazine right before our flight from Sweden, I’m on the cover and it’s always a weird feeling when I see it! I love the pictures, both the cover and the ones in the magazine (it’s a pretty long interview as well). I really got to be myself, laugh and joke around. :-) I like to try different things when it comes to photos, cool, cute, angry etc but I will probably always feel the most comfortable with a huge smile and a funny touch, haha! Glad that I got a hold of the magazine at least, I’ve saved all the magazines where I’m on the cover and it will probably be really fun to look back at when I’m old. :-) Now I’m gonna pass out in our bed and sleep for one full night, we’ve had such a nice evening but I’m completely exhausted. Talk tomorrow, lots of love <3

16 reaktioner på “COVER GIRL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.