ZANZIBAR

Touchdown – Paradise…

Hej babes! ÄNTLIGEN framme på Zanzibar, oj vad skönt det var att komma fram. Vi hade en superhärlig resa hit men ganska turbulent, till och med jag blev lite nervös där ett tag och tyckte det var obehagligt. Mitt tips till er som är flygrädda – lyssna på hög musik, blunda och andas djupa lugna andetag. Det får iallafall mig att bli lugn! Anyway, vi satt och snackade typ hela resan. Dom flesta känner jag sen innan men några nya ansikten är med, så det ska bli kul att lära känna alla ordentligt de här dagarna. :-) Vi kom fram till paradiset. Kolla bara hotellet vi bor på, jag fick typ nypa mig i armen för att det var så fint. Jag har inte sovit på typ 30h (turbulens = svårt att sova) så jag ska ut och lägga mig i en solstol i skuggan och decka nu. Hörs när jag har lite mer energi. PUSS <3

//Hey babes! FINALLY here at Zanzibar, oh my it was nice to arrive. We had a super nice trip here but pretty turbulent, even I got nervous there for a while and thought it was scary. My tip to you who are scared of flying – listen to loud music, close your eyes and breath deep and calm. That makes me calm at least! Anyway, we sat and talked the entire trip. I know most of the people from before but there is a few new faces too, so it will be fun to get to know everyone these days. :-) We arrived to paradise. Just look at the hotel we stay at, I had to pinch myself in the arm because it was so pretty. I haven’t slept in about 30 hrs (turbulens = hard time sleeping) so I’m heading out to sleep in a sunbed in the shade now. Talk when I have some more energy. HUGS <3

36 reaktioner på “ZANZIBAR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.