GROUP PIC

The entire crew (and Fabian behind the camera!) <3

Hej hjärtan! Vi har haft en skön dag här i Paris, tagit det ganska lugnt och jag har redigerat klart den sista vloggen från Zanzibar. Herregud, saknar det redan massor när jag satt och klippte videon. Normalt att längta tillbaka efter bara en dag haha! Den videon kommer upp imorgon istället, vi var iväg på middag och kom precis hem så jag ska sova nu och orkar inte hålla mig vaken tills den är uppladdad… ;-) Ska upp 06.50 imorgon för smink och hår kl. 07.00, jag vet inte om jag sa det men jag är i Paris för en plåtning så det blir jobb i två dagar nu. Ska bli sjukt kul!! TACK gänget för en magisk vecka, f*n vad kul jag har haft… Nu – sova. Hörs imorgon, massa kärlek <3

//Hey loves! We’ve had a nice day here in Paris, took it easy and I edited the last vlog from Zanzibar. Oh my, I miss it a lot already when I was editing the video. Normal to long back after just one day haha! I will post that video tomorrow instead, we just got back after dinner and I need some sleep so I can’t keep my eyes open and wait for it to be uploaded… ;-) Wake up call is at 06.50 tomorrow for make up and hair at 07.00, not sure if I said why I’m in Paris but I’m here for a photoshoot for two days. Will be super fun!! THANKS crew for a magical week, f*ck it’s been fun… Now – sleep. Talk tomorrow, lots of love <3

13 reaktioner på “GROUP PIC”

Leave a Reply

Your email address will not be published.