PINEAPPLE

Chill in Zanzibar <3 Wearing Fabian’s shirt (old one) and the pineapple wears chimi’s in peach.

Hej hjärtan! Nu är vi klaara med plåtningen här i Paris, vilka underbara dagar vi har haft. Det har varit fullt ös och det har hänt så mycket roliga saker under dagarna så jag hade lätt kunnat stanna längre. ;-) Såg några kommentarer om att jag inte sagt att jag är här för att plåta med Nelly, jag har nog bara inte tänkt på det. Vi har plåtat Nellys valentines-kampanj och det ska bli riktigt kul att se bilderna. Bilderna kommer inte se ut som ovan, där dressade jag upp en ananas som jag alltid gör. Jag snodde Fabians skjorta och matchade den med en frukt. Plåtningen här i Paris var lite kallare, haha! Nu ska jag åka mot flygplatsen, jag längtar hem mer än någonsin… Jon är nämligen påväg hem också så vi kommer landa samtidigt, vilken överraskning!! Blev så glad när jag fick reda på det! Som jag har saknat honom. PUSS på er <3

//Hey loves! Now we’re doone with the photoshoot here in Paris, we’ve had some amazing days. It’s been super busy and some random fun stuff has happened so I could easily stay for a few more days. ;-) Saw some comments that I haven’t told you guys that I’m here to shoot with Nelly, and I think I just didn’t think about it. We’ve shot Nelly’s valentines campaign and I can’t wait to see the pictures. The pictures won’t look like the ones above, where I dressed up a pineapple as I always do. I stole Fabian’s shirt and matched it with a fruit. The shoot here in Paris was just a bit colder, haha! Now I’m heading to the airport, I long home more than ever… Jon is on his was home too and will land at the same time, what a surprise!! Got so happy when I found out! Oh I’ve missed him so much. HUGS babes <3

13 reaktioner på “PINEAPPLE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.