WEEKEND VIBES

My wish-weekend… At the beach in Zanzibar!  I’m wearing a Triangl bikini.

God morgon babes! Hur mår ni denna fredag? :D Sjukt att det är fredag redan, känns som den här veckan sprang förbi. Vi har inga planer för helgen faktiskt, skönt att bara ta den som den kommer. Funderar på att gå ut och äta ikväll bara Jon och jag men vi får se om vi är för trötta när kvällen kommer haha! Jag hade inte sagt nej till att hänga på stranden ovan igen. Färsk frukt, världens härligaste gäng och volleyboll match. Jag tar ju alltid sånt på största allvar så när mitt lag förlorade blev jag inte glad… ;-) Lyxade till det med en frukttallrik efter så då kändes det okej igen, haha! Nu ska jag göra en kopp kaffe, hugga in på mailen och sen vill jag ut i solen. Hörs senare, PUSS <3

//Good morning babes! How are you this friday? :D Crazy that it’s friday already, feels like this week just flew by. We don’t have any plans for this weekend actually, nice to just go with the flow. Thinking about going out for dinner tonight just Jon and I but we’ll see if we’re too tired when the night comes haha! I wouldn’t say no to hanging out on the beach above again. Fresh fruit, the best group and a volley ball game. I always take things like that super serious so when my team lost I wasn’t the happiest… ;-) Treated my self with a fruit plate afterwards so it felt okay again, haha! Now I’m gonna make a cup of coffee, dig in to my emails and then I want to head out in the sun. Talk later, HUGS <3

20 reaktioner på “WEEKEND VIBES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.