AU REVOIR MONACO

See you soon Monaco <3

God morgon babes! Jag startade dagen med en promenad och nu håller vi på och packar ihop här hemma. Det har varit superskönt att bara vara här och ta det lugnt, fixa och njuta av Monaco. Känner mig utvilad och redo för äventyr nu! :-) Snart åker vi till Stockholm och sover där inatt, och imorgon bär det av till Kanada! Ska bli superkul att åka skidor igen, vi får se hur mycket jag vågar åka dock haha! Jag har iallafall packat ner mina puderskidor, pjäxor och skidkläder så jag är ganska förberedd. ;-) Nu ska jag dammsuga och torka av här hemma innan vi åker mot flygplatsen, jag lämnar alltid lägenheten städad innan jag åker. Det finns inget värre än att komma hem till något stökigt… Hörs senare, PUSS <3

//Good morning babes! I started my day with a walk and now we’re packing up at home. It’s been so nice to just be here and chill, organise and enjoy Monaco. I feel rested and ready for new adventures now! :-) We’re soon flying out to Stockholm and we’ll sleep there tonight, and tomorrow we’re off to Canada! Will be super fun to ski again, we’ll see how much courage I have to ski there though haha! At least I’ve packed my powder skis, ski boots and clothes so I’m pretty prepared. ;-) Now I’m gonna vacuum and clean the apartment before we’re going to the airport, I always leave the apartment completely cleaned. There’s nothing worse than coming home to something messy… Talk later, HUGS <3

23 reaktioner på “AU REVOIR MONACO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.