HOT SPRINGS

A dip in the hot springs before our flight! I’m wearing a Billabong swimsuit.

Hej hjärtan! Den här gången från LA, vi landade sent igårkväll och nu har jag precis vaknat upp här hemma hos Michaela och Riley. Tiden sprang iväg igår så jag hann inte blogga, vilket aldrig brukar hända mig, och när vi väl kom fram så sov dom här hemma och jag hade inget wifi-lösen. Sorry för det! <3 Anyway, vi avslutade vår Kanada-trip i Vancouver där vi flög till ett ställe som var helt galet. Jag har aldrig varit vid ett sånt här ställe förut, så det var riktigt ballt! Man fick klättra ner, hänga i rep (haha) och kämpa lite för att komma ner hit men när man väl var framme var det så värt det. Vi badade i den här lilla “poolen” som var supervarm, det är som en naturlig bubbelpool utan bubblor. ;-) Vi doppade oss och njöt en stund innan vi åkte tillbaka och körde direkt till flygplatsen. Jag kan ju säga att det var ganska skönt med en dusch inatt när vi kom fram till LA, jag kände mig inte superfräsch på flygplanet. Nu – dricka kaffe och åka och äta frukost! Hörs sen, puss och kram <3

//Hey loves! This time from LA, we landed late last night and now I just woke up here at Michaela and Riley’s place. Time flew by yesterday so I didn’t have time to blog, which usually never happens, and when we finally arrived they slept here and I didn’t have the wifi-password. Sorry for that! <3 Anyway, we ended our Canada trip in Vancouver where we flew to a place that was just insane. I’ve never been at a place like that before, and it was so cool! You had to climb down, hang on to ropes (haha) and fight a bit to get down there but when we arrived it was so worth it. We swam in this little “pool” that was super warm, it’s like a natural jacuzzi. ;-) We took a dip and enjoyed it for a while before we went back and drove straight to the airport. You can easily say that it was nice with a shower when we arrived to LA, I didn’t feel fresh at all on the flight. Now – drink coffee and then go and have breakfast! Talk later, kisses and hugs <3

13 reaktioner på “HOT SPRINGS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.