Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:30 | February 14, 2017

PARNEVIKS TONIGHT!

Finally time for our episode, with the Parneviks in Miami!

Äntligen är det dags för vårt avsnitt! Vi åkte ju till Miami för några månader sedan och jag fick ju inte berätta vad vi gjorde, men ikväll är avsnittet som vi spelade in hemma hos Parneviks! Det börjar klockan 20.00 på tv3, så ni måste kolla! :D Jag har inte sett programmet men jag får försöka streama det härifrån LA. :-) Vilken fantastisk familj det är, så mycket kärlek till hela familjen! <3 Jag vill åka tillbaka dit snart och bara hänga, så mycket som vi skrattade dom dagarna händer inte ofta. Hoppas ni gillar avsnittet! Stor kram <3

//Finally time for our episode! We went to Miami a few months ago and I couldn’t tell what we did, but tonight it’s time for the episode we recorded at Parneviks! It starts at 20.00 on tv3 (not sure if you can stream it, I will try)! :D I haven’t seen it either but I’ll try to stream it here from LA. :-) What an amazing family, I have so much love for the entire family! <3 I want to go back soon and just hang out, as much as we laughed those days doesn’t happen often. Hope you like the episode! Big hug <3


25 kommentarer25 kommentarer om “PARNEVIKS TONIGHT!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Just kollat klart :) skiiit imponerad av era skills på vattenskidorna <3

  Reply
 • Jättekul att se dig med i programmet lika go som alltid. däremot väldigt tråkigt att du knappt blev filmad alls eller ens framställd som en egen person..? Kändes som att det var Jon, Farao och Miss Li som var gästerna och du var Jons… tjej. =/

  Reply
 • Hade så önskat att vi fick se mer av dig. Jätte besviken på TV3 som gjorde programmet runt Farao. Tråkigt. Tur att du gör dina fantastiska vloggar ?

  Reply
 • Haha, åh ja det var tråkigt men Farao pratade typ hela tiden så det var inte upp till TV3 haha! Han är en underbar person, och får vem som helst på bra humör. ;-) Xx

  Reply
 • Superkul program! Lite synd att Farao tog över, även fast han är sjukt rolig, men hade varit roligt att få höra mer om dig och Jon. Men ändå kul att få se i tv och höra er prata svenska :)

  Reply
 • Det var jättekul att få se er i kvällens avsnitt! :-D

  Reply
 • Håller med föregående , älskar Parneviks men hade gärna sett att programmet va 4 timmar så de kunde ta med så mycket mer, i alla andra program så tycker jag dem går mycket djupare på personligheterna , hade gärna sett ett avsnitt med bara dig och Jon haha men aja tur ni hare era toppenbra vloggar :D

  Reply
 • Enjoy LA!

  Reply
 • Roligaste programmet på länge, men synd att vi inte fick se och höra mer av dig och Jon! <3<3 Ni borde få ett eget program i säsong 4! Kan du inte göra ett "behind the scenes" inlägg och berätta lite mer? Hur går det till när det spelas in? Gjorde du ngn "egen" aktivitet som inte kom med i programmet? Var Marcus med? Blev Jon crazy och ville ha ett likadant hus? Osv.

  Reply
 • Haha, jaa kanske det! ;-) Hahaha, Jon blev crazy och ville ha ett sånt hus (såklart), och nej Marcus var inte med. :-) Xx

  Reply
 • What’s that and does somebody have the link to this episode from this show?
  http://www.blogellive.com

  Reply
 • Man fick inte någon uppfattning om dig som person, men Farao kan man annat än älska honom? Så direkt och rolig, vilken personlighet!

  Reply
 • Ja Farao alltså, vilken kille! <3 Det var lite svårt att få fram något under inspelningen, det var en viss person som pratade en del hahaha! Xx

  Reply
 • Finns även extra material https://www.viafree.se/program/reality/parneviks/sasong-3/avsnitt-2

  Reply
 • Would be awesome to see the episode. Looks great!
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Hi Janni! <3 is it possible to watch this with English subtitles? Do you know a url? I'd love to watch it but I don't speak Swedish
  Xx

  Reply
 • I don’t think so. :-( Xx

  Reply
 • Åh hade önskat typ 100% mer av er. Märkte knappt att ni var där :(
  Skönt att höra att ni hade det trevligt iallafall :)
  Parneviksfamiljen verkar ju vara helt fantastisk! Som sagt, goals på det! :) Snart är det du och Jon som har er egen show där ni bjuder hem folk till ert hus ;) Haha!
  kram kram

  Reply
 • Älskar Parneviks! Men, jag hade såå gärna velat se mer av dig och Jon! Det var verkligen fint när Jon berättade historien om hur ni träffades, men jag saknade verkligen att inte få höra mer om ert förhållande och liv, och såklart mer om Jons karriär och ditt bloggande också! Det kändes tyvärr som att ni fick väldigt lite programtid, och det måste ju ha funnits hur mycket annat bra material som helst (ni var ju ändå där en hel vecka!) som vi inte fick se :(

  Reply
 • Vi var bara där i 2,5 dag, så inte en hel vecka som det kanske verkar som. :-) Kram!

  Reply
 • Oj, jag har alltid trott att alla gäster är där nästan en hel vecka! Alla verkar komma familjen Parnevik så nära och det verkar alltid vara en så härlig stämning i huset, så man får verkligen intrycket av att ni är där länge och verkligen lär känna varandra. Men då förstår jag att det inte fanns galet mycket material att välja och vraka bland för tv3.

  Reply
 • Haha, ja det trodde jag också men det var man inte! :-) Kram!

  Reply
 • Har inte tv här nere, men kanske kan finna på nätet? ☺

  Reply
 • Yes, finns online! :D Googla! Xx

  Reply
 • Tycker Parneviks överlag har blivit “tråkigare”, de visar inte riktigt lika mycket känns det som? Kände så med det här avsnittet också, och ja det var mest fokus kring Farao.. Trist då man längtat efter att få se er där! Men kul att se er ett tag iaf, och höra er prata svenska :)

  Reply