Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:23 | February 22, 2017

LOS ANGELES

A perfect day in LA <3

Hej hjärtan! Jag matar ut mina sista snaps från LA, tycker det är så tråkigt när jag lämnar ett ställe och har massa bilder kvar som aldrig kommer upp. Lika bra att posta det nu när jag ändå inte har känt mig så fotovänlig. ;-) Vi har kört chill-dagar deluxe här i Monaco, så himla skönt. Det här var från en av våra första dagar i LA, det var en så skön dag där vi bara strosade runt, fotade, kollade butiker och drack kaffe. :-) Vi avslutade med ett glas vin på Soho House och sen middag på Gracias Madre. Det kallar jag en perfekt dag! Nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska dra till Milano imorgon eller inte, det är ju Fashion Week där och jag har några visningar jag hade velat gå på. Som tur är kan jag ta tåget dit på några timmar, det ligger så nära, så jag ska bara se om jag har energin. Återstår att se imorgon, haha! Ha en fin kväll babes, PUSS <3

//Hey loves! I’m posting my last snaps from LA, I think it’s so sad when I leave a place and have lots of pics left that I never post. Just as good to post them now when I really haven’t felt photo friendly. ;-) We’ve had some chill days deluxe here in Monaco, so nice. This was from one of our first days in LA, it was such a nice day and we just strolled around, took photos, checked out some stores and had coffee. :-) We finished our day with a glass of wine at Soho House and then dinner at Gracias Madre. That’s what I call a perfect day! Now I’m trying to decide if I should go to Milan tomorrow or not, it’s fashion week there and I have a few shows I would love to see. Luckily I can just catch a train there and it takes a few hours, it’s so close, so I’m just gonna see if I have the energy. We’ll see tomorrow, haha! Have a great night babes, HUGS <3


19 kommentarer19 kommentarer om “LOS ANGELES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hey Janni
  It would be amazing if you could check out my blog and give me an honest feedback and some tips!<3
  Here it is ;-):
  http://www.blogellive.com
  Lots of love<3
  Ellie

  Reply
 • Snälla kan du inte vloga din resa till Milano isåfall om du nu åker dit! Skulle vara kul att se lite high fashion

  Reply
 • Hey Janni, first I love you so much, you’re the most beautiful girl for me, I like you’re style, you’re simplicity etc.
  I’ve see in your last vlog you’re earings, so beautiful can I know were they from please ?

  Love you so much !
  ” Tchaoo”

  Reply
 • Janni please go!!! I love photos and posts from fashion week. And i also would love to see some outfit what u gonna wear there :)

  Reply
 • Otroligt vackra bilder och så himla fin du är! :-D

  Reply
 • Vad härliga bilder!

  Reply
 • LOVE! Want to go there one day so badly.
  X Carmen – http://www.carmenmattijssen.nl

  Reply
 • Hi Janni! Going to Milan sounds like a great idea! I go there on the weekends sometimes, I get such an energy boost from it, feels good to recharge there. You should try Nobu (delicious vegetarian sushi) or Bioesseri (great for a healthy, organic breakfast or lunch).

  I also look forward to your bootcamp in April, which will probably kill me (out of shape!). I love Marbella, been there twice, always fun :)))

  Veronica

  Reply
 • LA lover <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  http://www.lacaleya.com

  Reply
 • LA is such a magical place, photos are stunning!
  Fashion week is amazing! Please go and vlog if you have a chance, would be so great to see!
  Hope you have a lovely day.
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Sååå fina bilder! ÄLSKAR verkligen LA!

  Reply
 • Ja! Åk till Milano! (om du orkar såklart)

  Reply
 • Så himla fin klänning!! Varifrån? ?

  Reply
 • Hej Janni!
  Jag älskar verkligen stil! Tycker du klär dig riktigt snyggt och jag blir själv väldigt inspirerad, superkul!

  Har en fråga angående solglasögon. Vill köpa ett par nya inför en resa jag ska göra. Har ett par round ray bans men känns lite tråkiga nu… Vill ha ett par roliga, snygga och som man kan ha ”på huvudet”, även som passar till olika tillfällen. Vilka skulle du rekommendera? Älskar chimis peach men samtidigt känns wayfarer eller club master som ett säkrare kort. Väldigt svårt, jag är tacksam för hjälp!

  /Amanda

  Reply
 • Hej söta! Hmm svårt, jag älskar ju mina Chimis men jag älskar mina Raybans också. Köp dom som passar dig bäst och till flest outfits! :-) Kram!

  Reply
 • Janni!! Vilken fantastisk klänningen, var är den ifrån?? ?

  Reply
 • going floral in LA

  http://7-sevendays.blogspot.gr/

  Reply
 • Hej Janni!

  Så fin klänning, var kommer den ifrån?

  Reply
 • OMG, I love your photos! You’re so perfect, and your style is awesome <3 kisses and bon voyage!

  Reply