LOS ANGELES

A perfect day in LA <3

Hej hjärtan! Jag matar ut mina sista snaps från LA, tycker det är så tråkigt när jag lämnar ett ställe och har massa bilder kvar som aldrig kommer upp. Lika bra att posta det nu när jag ändå inte har känt mig så fotovänlig. ;-) Vi har kört chill-dagar deluxe här i Monaco, så himla skönt. Det här var från en av våra första dagar i LA, det var en så skön dag där vi bara strosade runt, fotade, kollade butiker och drack kaffe. :-) Vi avslutade med ett glas vin på Soho House och sen middag på Gracias Madre. Det kallar jag en perfekt dag! Nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska dra till Milano imorgon eller inte, det är ju Fashion Week där och jag har några visningar jag hade velat gå på. Som tur är kan jag ta tåget dit på några timmar, det ligger så nära, så jag ska bara se om jag har energin. Återstår att se imorgon, haha! Ha en fin kväll babes, PUSS <3

//Hey loves! I’m posting my last snaps from LA, I think it’s so sad when I leave a place and have lots of pics left that I never post. Just as good to post them now when I really haven’t felt photo friendly. ;-) We’ve had some chill days deluxe here in Monaco, so nice. This was from one of our first days in LA, it was such a nice day and we just strolled around, took photos, checked out some stores and had coffee. :-) We finished our day with a glass of wine at Soho House and then dinner at Gracias Madre. That’s what I call a perfect day! Now I’m trying to decide if I should go to Milan tomorrow or not, it’s fashion week there and I have a few shows I would love to see. Luckily I can just catch a train there and it takes a few hours, it’s so close, so I’m just gonna see if I have the energy. We’ll see tomorrow, haha! Have a great night babes, HUGS <3

19 reaktioner på “LOS ANGELES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.