GUCCI WALLET

Bought this cutie yesterday – Gucci wallet.

God sen morgon babes! Jag hade en vidrig natt igen, haha! Vaknade vid 01.15 och låg vaken till 05.00 när Jon skulle gå upp. Vad gör man på natten när man egentligen bara vill sova? Jag satt och gick igenom mailen, pillade på lite bilder och försökte bli tröttare. Somnade om efter 5 någon gång… Jag vaknade igen efter 10, så jag fick sova några timmar iallafall. :-) Nu sitter jag och har precis ätit frulle och dricker kaffe. Igår gick vi på stan en stund och jag har varit sugen på en ny plånbok som inte är så stor, jag har haft en som är ganska stor vilket inte är ultimat när man oftast har ganska små väskor. ;-) Hittade den här sötnosen på Gucci och kände bara att den var en typisk Janni-plånbok haha! En klassisk med en twist. Snacka om att jag har fastnat helt för Gucci senaste tiden, tycker dom gör så roliga och söta grejer just nu. Snart dags för mig att säga hej då till Jon, han åker idag… Tråkigt! Hörs sen, puss <3

//Good late morning babes! I had the worst night again, haha! Woke up at 01.15 and was awake until 05.00 when Jon woke up. What do you do at night when you just want to sleep? I went through my email, edited some photos and tried to get tired. Fell asleep again after 5 sometime… I woke up again after 10, so I got some hours sleep at least. :-) Now I’m sitting here and just had breakfast and drink coffee. Yesterday we walked around town for a while and I felt that I needed a new wallet that’s not that big, I’ve had one that’s pretty big which isn’t the smartest when you usually have small bags. ;-) Found this cutie at Gucci and just felt that it was a typical Janni-wallet haha! A classic with a twist. I’ve really fallen for Gucci lately, I think they make such fun and cute things right now. Soon time for me to say bye to Jon, he’s leaving today… So sad! Talk later, hugs <3

24 reaktioner på “GUCCI WALLET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.