LADIES DATE NIGHT

Dinner with the girls at Usine Bistro (my fav spot in Sthlm) <3

Hej hjärtan! Jag har haft fullt upp hela dagen, som vanligt när jag är i Stockholm. ;-) Jag avslutade dagen med Alex och Carro med en middag på Usine, ladies night med massa god mat. Jag och Alex äter alltid där när jag är i Sthlm, det är vårt stammishak och jag blir alltid lika nöjd med maten. Idag åt vi chips med löjromsmousse, sen tog jag en stor tonfisktartar med chilimajonär och parmesan. Mums! Så himla mysigt att träffa vänner och catcha upp på livet. :-) Vi hade ett manligt sällskap också, lilla Loki som är den minsta lilla sötnosen jag vet. Hunden alltså, haha! Nu kom jag precis hem till mamma och ska dricka te, kolla lite tv innan jag somnar och ladda för en fullsmockad dag imorgon. Alltid samma sak när jag är här, fullt upp men det är så mycket jag vill hinna med/måste göra. Hörs imorgon, massa kärlek <3

//Hey loves! I’ve been busy all day, as usual when I’m in Stockholm. ;-) I finished my day with Alex and Carro and we went for dinner at Usine, ladies nigth with lots of good food. Me and Alex always go to this place when I’m in Sthlm, it’s our spot and I always love the food. Today we had chips with whitefish roe mousse, and then I had a big tuna tartar with chili mayo and parmenas. Yum! So nice to see some friends and catch up on life. :-) We had some manly company too, little Loki which is the smallest little cutie I know. I’m talking about the dog, haha! Now I just got back to my moms place and will have some tea, watch some tv before bedtime and also prepare for a full on day tomorrow. Always the same when I’m here, hectic schedule but there’s so many things I want to/have to do. Talk tomorrow, lots of love <3

4 reaktioner på “LADIES DATE NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.