BREAKFAST BUFFET

Dreamy breakfast buffet here at Shanti-Som!

Hej babes! Jag vaknade upp med hög feber imorse, så det har inte blivit någon träning för mig idag. :-( Jag funderar på att åka till sjukhuset och ta ett blodprov för att se vad som är fel, så mycket som jag har varit sjuk senaste tiden kan inte vara normalt. Jag som alltid har haft otroligt bra immunförsvar, nu känns det som jag har varit sjukt minst en gång i veckan sista månaden. Idag står vila och massa mat på schemat, känns så tråkigt bara när jag har styrt ihop det här bootcampet. Jag ringde in min back up så Jon har kört med gruppen idag, haha! På tal om mat, vi har ätit riktigt god mat här. Frukostbuffén är min favorit, massa god frukt, yoghurt med hemmagjord musli, riskakor med avokado och goda ostar bland annat… :-) Nu ska jag vila lite till så hoppas jag på att jag mår bättre snart. Puss och kram <3

//Hey babes! I woke up with a high fever this morning, so no training for me today. :-( I’m thinking about going to the hospital for a blood test to see what’s wrong with me, as much sick as I’ve been lately can’t be normal. For me who’s always had a great immune system, now it feels like I’ve been sick once a week the last month. Today I’m just gonna rest and eat lots of food, feels so sad when I’m hosting this bootcamp. I called my back up so Jon did the workouts with the group today, haha! Speaking of food, we’ve had amazing food here. The breakfast buffet is my favorite, lots of fruit, yoghurt with home made muesli, rice cakes with avocado and cheese and a lot more… :-) Now I’m gonna rest a bit more and hopefully I’ll feel better soon. Kisses and hugs <3

16 reaktioner på “BREAKFAST BUFFET”

 • Ellie says:

  Looks so delicious!;-) Enjoy!<3
  http://www.blogellive.com

 • Kristina says:

  Janni, of course you are sick all the time since you dont rest. You have fever and you stay in bed for one day and than you go out again. You need ti stay in bed drink tea and ear medicie for at least 7 days… otherwise the illness will come again and again.
  Hope you will feel better when you go to LA coz i really wanna see finally some party pictures ❤❤❤

 • Anna Lyhs says:

  Stress related? Perhaps you just need to use that getaway gift and go away with Jon and relax for a few days!

  Like I said, go to Tarifa and stay at Hotel Hurricane.

  Get well soon!

 • Anabel says:

  Dear Janni,

  I was also sick during the last month in total for more than two weeks… I know it’s hard to rest because you want to go out and enjoy the beautiful sunny weather in Marbella when you start feeling better, but maybe you just need some days off and relax :)
  I’m sure Jon will take good care of you !
  Hope you feel better soon :*

 • Liena Snow says:

  Have a lot of rest and hope you feel better soon!
  Take care angel!
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

 • ISA says:

  man får aldrig nog av frukostbilder! <3 hoppas du får svar på om något är fel, så tröttsamt att aldrig bli helt bra ju.

 • Mari says:

  Usch då, hoppas du kryar på dig <3

 • Lucie says:

  This buffet looks absolutely delicious! I would love to wake up to that! I really hope you’ll get better soon and that you’ll stop being sick all the time, this must not be fun, especially now and when you were so excited about this bootcamp!
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

 • Cynthia says:

  Janni- I am a new follower. It is safe to say I am obsessed with your YouTube. Instead of studying for my finals I have watched ALL of your YouTube videos. You are so positive, fun, and beautiful. Thank you for the daily inspiration to be happy and find the joy in things. Love your travels and fashion. You live an amazing life! Feel better soon!! xx from the United States

 • Alessandra says:

  Hej Janni,

  Det senaste året har jag ändrat min kost en del och ätit mycket mindre kött. Tyvärr hade jag inte så bra koll på hur mycket svårare det är att få i sig vegetariska proteiner och har nu brist på röda blodkroppar och järn! Det kan sänka ens immunförsvar så du kanske borde kolla upp om du lider av järnbrist.

  Ta hand om dig

 • Nina says:

  Skulle du kunna ge några New York-tips? Har kikat i ditt bloggarkiv men skulle vara jättekul om du ville dela med dig av det absolut allra bästa från New York! Ska dit om 1 månad och gör lite research nu :) Tycker om din blogg/vlog supermycket (och Jons vlog med, haha! tänkte kolla på hans gamla vloggar från när ni var i NYC senast också). Kram!

 • Ugh, this looks sooooo good! European breakfasts are always so much better :/

  http://www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.

  .

 • Hanna says:

  Åh så gott!

 • Åh vilken fantastisk frukostbuffé! Krya på dig nu Janni och vila ordentligt! <3

 • ida says:

  Hoppas du mår bättre och slipper åka på sjukdom hela tiden :)
  Jag blev sjuk jämt när jag stressade mycket samt bröt ner kroppen med intensiv träning (& inte hann återhämta mig). Ångrar ihjäl mig nu efteråt då sjukdom ledde till penicillin som ledde till att tarmarna förstördes –> ännu mer sjukdom osv :) Önskar ingen detta så jag hoppas du kan lyssna på din kropp trots ditt intensiva jobb och sätta dig själv främst innan det blir värre :D Det är alltid svårt att bromsa på de fronter det är nödvändigt, innan det är “försent” (dvs går lite för långt). Nu vet jag ju absolut inte varför du ofta blir sjuk, men en stressad kropp ger ju ofta utslag i form av detta :) Hoppas du mår bättre!
  Du är fantastisk och ingen trogen följare kommer sluta tycka att du är det, även om du drar ner på tempot lite! Tror också att många skulle älska att lära känna dig ännu mer genom text eller enklare bilder också, så om det skulle underlätta din vardag så tkr jag inte du skall tveka att testa :D Kramar!!

  • janni says:

   Tack fina du, välbehövlig kommentar när man själv är i sin bubbla och bara kör på. :-) Stor kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.