PHOTOSHOOT BTS

Snapshots from the photoshoot – the first part will be out tomorrow!

Idag har vi haft en riktig organisera-dag, jag packade upp mina väskor och vi fixade massor här hemma. Skönt med såna dagar, behövdes verkligen! Jag har med andra ord inte använt kameran något idag, så istället tänkte jag fortsätta med lite Kuba-bilder och det här är från vår plåtning inne i stan. Det är svårt att få dåliga bilder där, haha! Första delen av kampanjen kommer gå live imorgon, så kika in här då så får ni se. :-) Nu ska jag ta en dusch, fixa naglarna och dricka något gott te. Imorgonbitti ska jag ställa alarm (haha) och gå ut på en långpromenad på morgonen, det bästa jag vet. Ha en fin kväll så hörs vi imorgon, puss och kram <3

//We’ve had a true organizing day today, I unpacked my bags and then we organized a lot at home. Nice with days like that, it was really needed! I haven’t used my camera today because of that, so I thought I would continue with some more Cuba pictures and this is from our shoot in the city. It’s hard to get bad photos there, haha! The first part of the campaign will go live tomorrow, so check back here then and you’ll see. :-) Now I’m gonna have a shower, fix my nails and have some tea. Tomorrow morning I’m gonna set the alarm (haha) and go out for a long morning walk, the best thing I know. Have a great night and I’ll talk to you tomorrow, kisses and hugs <3

10 reaktioner på “PHOTOSHOOT BTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.