TRY ON HAUL

Time for a new video – a try on Haul I’m doing together with Na-Kd!

Hej hjärtan! Här kommer en ny video, äntligen. Jag har tagit en liten break, och det har helt enkelt varit för att jag inte har hunnit/prioriterat att filma. Jag tror det var bra, för nu är jag mer sugen på att göra det igen! :-) Det är dags för en ny Haul, ni var många som gillade det och jag lyssnade på er och provade alla plaggen den här gången. Jag bestämde mig för att visa upp plaggen i olika outfits, så antingen hittar ni något plagg ni gillar eller en hel look. :-) Jag gör videon tillsammans med Na-Kd, så alla plagg är därifrån. Länkar till plaggen hittar ni i beskrivningen under videon på youtube – ni kommer till den HÄR! Hoppas ni gillar den! Nu blir det promenad, vi var segstartade imorse… Puss! <3

//Hey loves! Here’s a new video, finally. I’ve had a short break, and it’s simply because I haven’t had the time/prioritized to film. I think it was good, now I feel like filming more again! :-) It’s time for a new Haul, many of you liked it and I listened to you guys and tried all the pieces on this time. I decided to show all the pieces in outfits, so either you’ll find a piece you like or a full look. :-) I’m doing this video together with Na-Kd, so all the clothes are from there. You can find links to the pieces in the description under the video on youtube – you’ll get to it HERE! Hope you like it! Now it’s time for a walk, we were slow started this morning… Hugs! <3

In collaboration with Na-Kd.

13 reaktioner på “TRY ON HAUL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.