FRIDAY DINNER

Our dinner in the port tonight – at Picasso!

Åh perfekt fredagkväll för mig idag! Jon kom äntligen tillbaka (jippii), och Benji också såklart. :-) Vi åkte ner till hamnen och lämnade av Philip som skulle hänga med kompisar, och samtidigt passade vi på att äta en lite tidigare middag på Picasso. Jag älskar Picasso! Vi beställde pizza, sallad, pommes och killarna ribs. Supersmarrigt och jag älskar att man får in maten så snabbt (mvh hungrig tjej, haha). Nu är vi tillbaka hemma i huset och väntar in Jons föräldrar som kommer hit vilken sekund som helst. Ska bli mysigt att ha dom här i några dagar! Jag måste dock hem till pappa ikväll igen, gå med Maxi och hämta upp Philip. Pappa kommer tillbaka inatt så då är mitt liv back to normal igen… ;-) PUSS, ha en fin kväll. <3

//Oh a perfect friday night for me today! Jon finally got back (wihoo), and Benji too off course. :-) We went down to the port to drop of Philip who was going there to hang out with friends, and we decided to stay and have an earlier dinner at Picasso. I love Picasso! We ordered pizza, salad, fries and the guys ribs. Super good and I love that you get the food so quickly (hungry girl, haha). Now we’re back home in the house and waiting for Jon’s parents to arrive any second now. Will be so nice to have them here for a few days! I have to go back to my dad tonight again though, go for a walk with Maxi and pick up Philip. My dad will come back tonight so then my life will be back to normal again… ;-) HUGS, have a great night. <3

15 reaktioner på “FRIDAY DINNER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.