Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:28 | June 12, 2017

TEAM CROSSFIT

We made it – heavy crossfit session this morning!

Såhär kan man också starta dagen, det gör typ ont att skriva det här haha! Vi bokade in träningsdejt med Henke som bor här i Marbella, vi brukar alltid träna med honom på somrarna och jag är typ aldrig så stark och vältränad som efter varje sommar. ;-) Vi möttes på crossfit-gymmet imorse och han hade en plan för oss… Det var överkropp deluxe, mina axlar och armar är så slut nu så att köra bilen hem var jobbigt i varje sväng. Vi körde “skid-maskinen” (vilken hemsk maskin, haha), pull ups, push ups, bänkpress och sen dumbbell snatch. Vi gjorde alldeles för många reps, men känslan när man är klar är oslagbar. :-) Vill ni att jag skriver ner lite mer vilka pass jag kör? Gjorde det mer förut och jag har för mig att ni gillade det. Nu är vi tillbaka hemma och det är dags för lunch, sen blir det en välförtjänt nap vid poolen. Hörs senare, puss och kram <3

//This is a way to start the day, it almost hurts to write this haha! We booked a workout date with Henke who lives here in Marbella, we usually always train with him during the summer and I’m never as strong and fit as I am after every summer. ;-) We met up at the crossfit gym this morning and he had a plan for us… It was upper body deluxe, my shoulders and arms are so dead so it was hard to drive home and every corner was painful. We did the “ski machine” (what a terrible thing, haha), pull ups, push ups, bench press and also dumbbell snatch. We did way too many reps, but the feeling when you’re done is unbeatable. :-) Do you want me to write more about what workouts I do? I did that more before and I think you guys liked it. Now we’re back home again and it’s lunch time, after that I’m gonna have a well deserved nap by the pool. Talk later, kisses and hugs <3


43 kommentarer43 kommentarer om “TEAM CROSSFIT”

  Looks great, yes please, would be amazing to read more about your fitness routine. I absolutely loved your videos and workouts you had with Alexandra. You both are my biggest fitness inspirations.
  Have a wonderful day.
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply

  Yes! Would love to know more about your workouts and fitness routine!

  Reply

  YOU SHOULD DO A WORKOUT ROUTINE VIDEO! I never know what to do?

  Reply

  Hej Janni!
  Skulle verkligen älska om du skrev lite mer detaljerat om dina träningspass. Älskade t.ex videon du la upp med dina 3 bästa pass. Har kört cirkelpasset lite för många gånger nu, hahah :) Hade varit superkul om du kunde göra mer sådant som man kan återskapa hemma!

  Kram

  Reply

  Hi Janni..

  yes – more workout post! You are my motivation, so when you workout I do too.

  Have a nice day!

  Lucy

  Reply

  Yees please! Would love to know more about your fitness and healthy lifestyle! Also please do another what i eat in a day soon!!xx

  Reply

  Yes- more workout posts – I find them so enjoyable to read :)

  Reply

  Definitely more workout posts! And food kind of posts would be great too!

  Reply

  Hej Janni! Skulle du kunna börja göra pass som ” ‘in helg i bilder “, skulle vara jätte kul! Läser din syrras blogg och hon gör sådana inlägg och älskar dom! Kram

  Reply

  Hej har länge undrat om du har en Snapchat där du addar dina fans, eller iallafall har så att man kan se dina stories? Snälla svara

  Reply

  Skulle vara superkul att läsa mer om vilka pass du kör!

  Reply

  Hej Janni, denna frågan hör inte till inlägget alls men vet inte vart jag skulle vända mig för att ställa den haha, kan inte du och Jon filma när ni gör er kända pasta pesto, ingredienser och tillagningen? Skulle vara roligt att kunna göra den mytomspunna pasta peston hemma ! Hoppas din dag är grym och du är bäst på det du gör kram! ❤

  Reply

  Hahaha jag ska be honom göra det nästa gång han lagar det! :D Kram!

  Reply

  Jaaa snälla mer inom kategorin träning och hälsa, både när det gäller träningen, hälsosamma recept och typ dina tankar kring ämnet :*

  Reply

  Ja, jattegarna! Vore superkul om du ville lagga upp vad du ater en typisk dag o traningsupplagg! Sa roligt att fa lite ny inspo! :) Kram

  Reply

  Det är så olika vad man äter varje dag, men kan filma en what I eat in a day snart igen! :D Kram!

  Reply

  Bra jobbat! Vill gärna läsa sammanfattningar av dina pass när du tränat – det inspirerar. Är låst i tanken att träning endast går att genomföra på gymmet, men du och Jon är ju jättebra på att köra hemma. Ska få maken att gå med på att träna varje gång ni tränar tillsammans! Wish me luck!

  Reply

  Jag kör typ bara hemma,så ska försöka skriva mer om det! :-) Kram!

  Reply

  Jaa!! Dela gärna exakta passen, det vore superkul att pröva på dom själv också! Men då krävs det att du skriver ut dom jätte detaljerat här på bloggen :D Dela gärna mera recept också! Kraaam

  Reply

  Hey! I started training again a few months ago and I love it, but I find that motivation is not at its peak because I dont have a proper plan. Would be great with tips for a plan to follow for someone who want`s to train the entire body.
  Love your blog and youtube, so much inspiration <3

  Reply

  Your blog are amazing. Missing your video blog aswell :) of course we love to hear about your workouts !

  Greetings, Alja from Slovenia

  Reply

  Yes! Absolutely love your workout posts! Also your vlogs during summer last year were always fun and interesting!

  Love from Belgium,
  Xxx Yuna

  Reply

  Jaa! Skriv ner träningspass som man kan göra både på gymmet eller inte! Behöver verkligen all motivation jag kan få!! <3

  Reply

  Jag började läsa din blogg för ca ett år sen och blev direkt inspirerad att börja träna, och nu är jag i bättre form än någonsin!! Tack Janni <3 Skulle jättegärna se mer av din träning här på bloggen :) vore kul om du kunde starta en challenge som vi läsare också kan göra, vet inte exakt hur det skulle gå till dock.

  Reply

  I’m from Cleveland and I loved seeing Henke’s Indians hat! I also really enjoy your blog :-)

  Reply

  Hej! Jag undrar vart ditt gråa träningslinne kommer från? Precis sånt jag är på jakt efter!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här