FUNKY BUDDHA BEACH

Yesterday’s lunch spot – the new beach club Funky Buddha Beach!

God morgon hjärtan! Hoppas ni har en fin helg. :-) Min har varit toppen hittills, och nästa vecka kommer bara bli bättre. Vi väntar in vindarna och sen bär det av till Formentera, förhoppningsvis imorgon eller på tisdag. SÅ peppad! Igår åkte vi till Funky Buddha Beach, en ny beach club som öppnade och vi åt lunch på restaurangen Tango. Det var jag, pappa, Nicke och Hulda, superhärlig lunch och jag rekommenderar verkligen restaurangen. Väldigt fint och fräscht, god mat, perfekt location och bra vibe. Det kändes nästan som om man var någon annanstans än Marbella, typ Ibiza eller nåt. :-) Hett tips! Vi åt en lång lunch och kollade in stället en stund, ingen fest för oss dock men folk såg ut att ha kul. Nu väntar jag in Jon som kommer om några timmar, har saknat honom (haha, jag är en nörd). PUSS <3

//Good morning loves! Hope you’ve had a nice weekend. :-) Mine is great so far, and next week will be even better. We’re waiting for the winds and then we’re off to Formentera, hopefully tomorrow or tuesday. SO excited! We went to Funky Buddha Beach yesterday, a new beach club that just opened and we had lunch at the restaurant Tango. It was me, my dad, Nicke and Hulda, super nice lunch and I really recommend the restaurant. Very pretty and fresh, good food, perfect location and a great vibe. It almost felt like you were somewhere else than Marbella, like Ibiza or something. :-) Great tip! We had a long lunch and checked out the place for a while, no party for us though but it looked like people had fun. Now I’m waiting for Jon to arrive in a few hours, I’ve missed him (haha, I’m a nerd). HUGS <3

12 reaktioner på “FUNKY BUDDHA BEACH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.