SUNSET TRIP

Last nights magical trip <3 We have finally arrived!

Vi är framme!! :D Det har varit en ganska skumpig resa, men jag har sovit typ mer än halva resan haha! Jag hade ju tänkt blogga när vi tankade men vi tankade mitt i natten så då sov jag. Nu har vi precis fått mottagning igen och vi har lagt till på samma plats som förra året – det känns som hemma. ;-) Såhär fint var det igårkväll när solen gick ner, det är så magiskt att vara ute på vattnet då. Jag kan inte förstå att vi kommer ha det såhär i flera dagar framöver. Det bästa jag vet! Vi är lite slitna efter en lång resa så nu blir det ett hopp i vattnet och sen får vi se. PUSS <3

//We have arrived!! :D It’s been a pretty bumpy ride, but I’ve slept more than half of the trip haha! I was planning to blog when we stopped to fuel but we did it in the middle of the night so I was sleeping. We just got reception again and we anchored at the same spot as last year – it feels like home. ;-) This is how beautiful it was last night when the sun was setting, it’s so magical to be out on the water then. I can’t believe that we will have it like this for several days now. The best thing I know! We’re pretty tired after a long trip so now I’m gonna jump in the water and then we’ll see. HUGS <3

25 reaktioner på “SUNSET TRIP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.