BEACH DAY

Formentera <3 I’m wearing a Paolita swimsuit.

Det här har vi gjort idag – badat i megaturkost vatten! Vattnet här är så varmt och skönt, man kan ligga i hela dagen. Min hud är så torr efter alldeles för mycket bad redan, haha! Jon och jag åkte in till stranden och badade en stund, satt på stranden och torkade innan vi åkte tillbaka till båten igen. Jag hade på mig en väldigt färgglad baddräkt (älskar!) men bytte till bikini efter ett tag då solen tar så mycket så ville inte få massa konstiga ränder. ;-) Jag tror att tricket är att byta badkläder ofta, haha! Vi hängde på en kompis båt efter det och åt lunch, provade seabob (en leksak man dyker under vattnet med, så kul) och bara tog det lugnt. Vi gjorde tapas när vi kom hem som vi åt vid solnedgången, så en annan fantastisk dag håller på att ta slut. Hoppas ni haft en fin dag också, massa kärlek <3

//This is what we’ve done today – swam in mega turquoise water! The water here is so warm and nice, you can stay in it all day. My skin is so dry already after too much swimming, haha! Jon and I went to the beach and swam for a while, hung out in the sun to dry up before we went back to the boat again. I wore a very colorful swimsuit (love!) but I changed to a bikini after a while since the sun is so strong so I didn’t want any weird tan lines. ;-) I think the trick is to change swimwear often, haha! We hung out at a friends boat after that and had lunch, tried seabob (a toy that you dive under water with, so much fun) and just chilled. We made tapas when we got back home that we ate during sunset, so another amazing day is coming to an end. Hope you’ve had a great day too, lots of love <3

21 reaktioner på “BEACH DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.