ADVENTURE DAY

Another fantastic day – can’t believe that I get to live this life. <3

Den här dagen i mitt hjärta – för alltid! <3 Det känns som jag skriver samma sak varje dag, men alltså livet just nu gör att jag får nypa mig i armen varannan minut. Det är helt fantastiskt och jag uppskattar varenda sekund här. Jag vet inte ens vart jag ska börja… Vi startade dagen med att åka båten långsamt över mot Ibiza, jag låg och njöt i solen på vägen över och när vi kom fram mötte vi upp några vänner. Killarna provade flyboard, och jag skrattade så mycket haha! Vi åkte runt från båt till båt och hängde, badade och hade det härligt och på kvällen tog vi en båt iväg och letade klippor. Vi hittade några klippor där Jon och Benni hoppade såklart, och vi andra hejade på från båten. Vi cruisade tillbaka, lyssnade på hög musik och njöt av solen. Vi kom tillbaka till en fantastisk solnedgång, åkte hem och lagade middag och nu ligger vi här ute och det är kolsvart. Helt slut just nu men den här dagen kommer jag kunna leva på länge. Tack livet för att jag får uppleva det här! Vi hörs imorgon hjärtan, hoppas ni haft en fantastisk dag också. Massa kärlek <3

//This day in my heart – forever! <3 It feels like I write the same thing every day, but life right now makes me pinch myself in my arm every other minute. It’s so incredible and I appreciate every second here. I don’t even know where to start… We started the day with a calm cruise over to Ibiza, I was in the front of the boat and enjoyed the sun and when we arrived we met up with some friends. The guys tried flyboard, and I laughed so hard haha! We jumped from boat to boat and hung out, swam and had a great time and at night we took one boat and looked around for cliffs. We found some so Jon and Benni jumped of course, and the rest of us cheered from the boat. We cruised back, listened to loud music and enjoyed the sun. We got back to an amazing sunset, went to our boat and cooked dinner and now we’re laying here outside and it’s pitch black. I’m so exhausted now but I will live on this day for a long time. Thanks life for letting me experience this! Talk tomorrow loves, hope you’ve had a fantastic day too. Lots of love <3

7 reaktioner på “ADVENTURE DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.