MORNING LIGHT

Na-Kd shirt (here!)/ Chiquelle bikini (here!)

God morgon hjärtan! Såhär såg min morgon ut – hoppade i en bikini, gjorde kaffe och satte mig på fören av båten. Morgonljuset alltså <3!! Jag såg att jag fick en del frågor om den här bikinin (från flamingo-bilderna), och den är en favorit just nu. Jag gillar toppen med detaljerna på sidan och sen gillar jag att underdelen är lite högre. :-) Några av mina favoritbiknins och baddräkter kommer därifrån (Chiquelle), hade flera stycken från dom förra året också. Planen för dagen är lite oklar, jag ska sätta mig och jobba nu och sen får vi se om vi kanske åker in till stan en sväng eller om vi åker till en annan vik och badar. Det hade varit kul att gå på land lite (haha) så jag röstar för det. ;-) Hörs senare, massa kärlek <3

//Good morning loves! This is how my morning looked like – I jumped in to a bikini, made coffee and sat on the front of the boat. The morning light <3!! I saw that I got a few questions about this bikini (from the flamingo pictures), and it’s a favorite right now. I like the top with the details on the side and then I like that the bottom is a bit higher. :-) Some of my favorite bikinis and swimsuits are from them (Chiquelle), had several from their brand last year too. The plan for the day is pretty open, I’m gonna get some work done now and then we’ll see if we’re heading in to town or if we’re going to another bay to swim. It would’ve been fun to walk a bit on land (haha) so I’m voting for that. ;-) Talk later, lots of love <3

20 reaktioner på “MORNING LIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.