MIXING BLUE

Majorelle top (here!)/ GRLFRND denim shorts/ Superga shoes (here!)

Dagens look kommer här! Eller den första looken, har redan bytt om för poolparty en gång och ska byta om igen för middag… ;-) Kläder kläder och ännu mera kläder, jag älskar det! Det här huset är helt otroligt, allt är så vitt och perfekt med palmer och grönt. Hade gärna flyttat in här för alltid, haha! Hade gillat att dricka mitt morgonkaffe i en söt outfit sittandes i den här magiska trappan. ;-) Vi har precis kommit tillbaka till huset efter en poolfest som var mer poolhäng, nu har vi lite tid innan vi ska iväg på middag. Sista middagen med gänget, vi åker tillbaka mot Europa imorgonkväll igen… Så sorgligt, kommer sakna alla så mycket! Hoppas ni har en fin söndag så hörs vi imorgon, massa kärlek <3

//Here’s today’s look! Well this is the first look, I’ve already changed once for the pool party and will soon change again for dinner… ;-) Clothes clothes and more clothes, I love it! This house is just insane, everything is so white and perfect with palm trees and greens. I would’ve loved to move in here forever, haha! Would’ve liked to have my morning coffee in a cute outfit sitting in this magical staircase. ;-) We just got back to the house after a pool party that was more of a pool hang out, now we have some time before we’re off for dinner. Last dinner with the crew, we’re heading back to Europe tomorrow night again… So sad, I will miss everyone so much! Hope you’re having a nice sunday and I’ll talk to you tomorrow, lots of love <3

14 reaktioner på “MIXING BLUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.