MINI GETAWAY

God morgon babes! Det var så mysigt med en liten mini-trip till Cannes, vi tog det lugnt och bara hade det mysigt. Jag tänkte dela med mig av lite snapshots därifrån. Vi hängde vid poolen nästan direkt när vi kom fram.

//Good morning babes! It was so cozy with a mini trip to Cannes, we just took it easy and had a cozy time. I thought that I would share some snapshots from there. We hung out by the pool right when we arrived. 

Jag jobbade på brännan blandat med några dopp!  //I was working on my tan with some swimming in between!

Hängde som vanligt en hel del i skuggan!  //Hung out in the shade a lot too, as always!

Det fanns så många mysiga spots överallt i deras hus, hur mysigt att sitta här och dricka morgonkaffet?

//They had so many cute spots everywhere in their house, how cozy to sit here and enjoy your morning coffee? 

Min fina älskling. <3 Och den drömmiga utsikten! //My beautiful love. <3 And the dreamy view!

Självklart åt vi ostar på kvällen, så typiskt franskt! Fick lära mig att dom inte äter ost så ofta på sommaren, utan det är oftast på hösten/vintern. Vet inte om det är så för alla, men i Bennis familj iallafall. :-)

//Of course we had cheese at night, typical french! I got to know that they usually don’t eat that much cheese during summer, mostly during fall/winter. I’m not sure if it is like this for everyone, but in Benni’s family at least. :-)

Morgonen efter fick vi en typisk fransk frukost, baguette, croissants med sylt och brioche. Kaffe till det och morgonen var perfekt!

//In the morning we got a typical french breakfast, baguette, croissants with jam and brioche. Coffee to go with that and the morning was perfect!

För mig är en sån frukost lite för söt, så jag mättade magen med gröt och avslutade med en croissant istället. Gröt, bär med frön och nötter! Tack familjen Ortega för en underbar getaway, vi kommer snart tillbaka. <3 Nu ska jag maila lite och sen får vi se om vi åker till Cannes och hänger i stan eller vad vi hittar på! PUSS <3

//That breakfast is a bit too sweet for me, so I filled my stomach with oatmeal and finished with a croissant instead. Oatmeal, berries with seeds and nuts! Thanks Ortega family for a lovely getaway, we’ll be back soon. <3 Now I’m gonna do some emails and then we’ll see if we’re heading to Cannes to hang out in town or what we’ll do! HUGS <3

21 reaktioner på “MINI GETAWAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.