Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:45 | August 20, 2017

DAY AND PARTY MAKE UP

Two quick make ups – one for the day and one for the night! (find links to the products under the video, HERE!).

Hej hjärtan! Här kommer äntligen en ny video, och den här gången är det en sminkvideo. :-) Jag gör videon i samarbete med Isadora, ett märke jag använt när det kommer till smink i säkert 3-4 år och det är helt klart det sminkmärket jag har mest smink ifrån. Därför känns det superkul att göra detta ihop med dom, jag har en vana att använda deras produkter så jag vet precis hur dom funkar och vad jag gillar. :-) En ny produkt är mascaran jag använder i den här videon – Stretch Lash Mascara. Det är en mascara man kan snurra på för att få den längre (för dagtid) och kortare (för en mer intensiv look). Jag älskar den redan! Jag gjorde två olika looks, en för dagen där jag använder en mascara i färgen burgundy, jag har alltid svart mascara i vanliga fall men både Jon och jag blev överraskade över hur fint det var. Det blev en varmare ton på fransarna och någon jag absolut kommer fortsätta använda! :-) Det är två snabba sminkningar som är enkelt att göra, något jag tycker är viktigt när det kommer till smink! Hoppas ni gillar den! Ha en fin kväll, PUSS <3

//Hey loves! Here’s finally a new video, and this time it’s a make up video. :-) I’m doing this video together with Isadora, a brand I’ve been using for make up for probably 3-4 years and it’s for sure the brand I have most of my make up from. That makes is super fun to do this together with them, I know how to use their products and I know exactly how they work and what I like. :-) A new product is the mascara I use in this video – Stretch Lash Mascara. It’s a mascara you can twist to get it longer (for the day) and shorter (for a more intense look). I love it already! I did two different looks, one for the day where I use a mascara in the color burgundy, I usually always wear black mascara but both Jon and I got surprised over how nice it was. It was a warmer tone on the lashes and something I will for sure continue using! :-) It’s two quick make ups that’s easy to do, something I think is important when it comes to make up! Hope you like it! Have a great night, HUGS <3

In collaboration with Isadora.


21 kommentarer21 kommentarer om “DAY AND PARTY MAKE UP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan du skriva inom kort ett inlägg om eran situation kring nya huset i marbella och om ni tänker också köpa en ny lägenhet i Monaco? Samt vad i hela friden händer när ni inte har på evigheter tagit en ordentlig puss bild?! Och Jon har inte ännu häller tagit dig till din födelsedagspresent, 4 nätter utan kameror etc. Snälla uppdatera oss om det

  Reply
 • Haha, se mitt tidigare svar på din förra kommentar. ;-) Kram

  Reply
 • Love your blog and your vlogs Janni! You’re always so haooy and positive! You’re inspiring!!

  Reply
 • Hey Janni! What a great video once again :)
  May I ask you where is your black shirt from? Looks very nice!

  Reply
 • I love the black shirt too! Would like to know as well:) thank you!

  Reply
 • It’s from Rebecca Minkoff! :-) Xx

  Reply
 • Thanks babe <3 It's from Rebecca Minkoff! Xx

  Reply
 • Absolutely flawless, as ever. I love how ‘real’ your make up looks and tutorials are, it’s like talking to/watching a friend! Love <3

  Reply
 • That makes me so happy to hear, exactly how I want to feel like for you guys! <3 Xx

  Reply
 • Beautiful makeup looks! You are so stunning with or without makeup.
  Thank you for a great tutorial. Like your videos so much.
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Your moles are so pretty..I like them a lot..they add uniqueness to your beauty <3

  Reply
 • Naaw, thanks babe! When I was younger I wanted to take them away, but now I like them! :-) Xx

  Reply
 • Janni I fell in love with this necklace! Will you tell me where you bought this?

  Reply
 • You look absolutely gorgeous either way!! Great tips and thanks for sharing Janni x

  Millie x
  http://queenmillie.blogspot.co.uk/2017/08/interior-no9.html

  Reply
 • Hej Janni! Du har en fantastisk glädjespridande blogg och vlogg! Jag såg den senaste med mascaran från Isadora och va bara tvungen att testa den på direkten! OCH I LOVE IT! Som jag har letat efter den perfekta mascaran som passar mina fransar och nu äntligen fann jag den!
  Hoppas den är här för att stanna :)
  Tack igen för en superhärlig blogg med bra innehåll!
  Hälsningar Tinette

  Reply
 • Men TACK fina du, vad glad jag blir! <3 Jaa visst är den magisk, jag har använt den varje dag efter jag provade den haha (eller ja, när jag sminkar mig då...). Stor kram! <3

  Reply
 • Love this! <3 Hela du är så vacker! Har letat efter den rosa toppen du har på dig i detta klipp hur länge som helst. Snälla, berätta vart jag kan hitta den?

  Reply
 • Den är från Na-Kd :-) Kram!

  Reply
 • Amazing like always!

  Reply
 • Great!

  Reply
 • 4.Ni är så himla fina!

  Reply