VIEW POINT

The view up in Eze <3

God morgon från Sverige! Vaknade upp till en annan view än denna imorse, det här var när Jon och jag åkte på utflykt och hamnade vid Eze. Hur vackert? Jag saknar det redan om jag ska vara ärlig. ;-) Mysigt att vara i Sverige iallafall, vi sov hos min mamma så nu sitter jag här i soffan och dricker kaffe och ska snart gå en promenad med Leo (hunden). Vi kom fram vid 18 igårkväll och åkte direkt in till stan, jag hade en tid för att färga och tråda brynen hos bästa Tilda på Rapide. Jag blir alltid så nöjd, ska visa er sen! Efter det kom pappa förbi och vi gick till Riche för att äta middag så vi kom hem ganska sent. Vi satt uppe och pratade om livet med mamma och Samuel (min lillebror) som precis börjat gymnasiet! Så galet att han har blivit så stor, han känns fortfarande som min lilla lillebror haha! <3 Idag står stan och massa möten på schemat, så vi hörs senare. PUSS <3

//Good morning from Sweden! I woke up to a different view than this this morning, and this was when Jon and I went for an adventure and ended up in Eze. How beautiful? I miss it already to be honest. ;-) Cozy to be in Sweden though, we slept at my mom’s place so now I’m sitting here on the couch having coffee and will soon go for a walk with Leo (the dog). We arrived around 6pm last night and went straight to the city, I had an appointment to color and thread my brows with the best Tilda at Rapide. I always get so happy with it, I’ll show you later! After that my dad came by and we went to Riche to have dinner so we got back home pretty late. We stayed up and talked about life with my mom and Samuel (my little brother) who just started high school! So crazy that he’s that big, he still feels like my little baby brother haha! <3 Today I’m heading in to the city for lots of meetings, so I’ll talk to you later. HUGS <3

15 reaktioner på “VIEW POINT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.