HAPPY B-DAY BABY <3

My favorite girl is turning 2 years today! <3 Happy birthday baby!

God morgon babes! Igår vad det minst sagt fullt ös, jag lämnade hemmet vid 09.00 och kom hem igen 23.00. Hade massa möten, hann med att krama om mina favoritbebisar i någon timme och var på en middag. Nu sitter jag och dricker kaffe och ska vara inne i stan klockan 08.00, kommer troligtvis komma tillbaka hit runt 23.00 idag igen, haha! Idag är det ingen vanlig dag däremot, det är nämligen min favorittjejs födelsedag!! <3 Grattis min lilla gos på tvåårs-dagen!! Känns så galet att hon fyller två år redan… Jag ska skämma bort henne så mycket jag bara kan! ;-) Direkt efter mina första möten ska jag åka dit och leka, kramas och dansa i några timmar innan jag ska iväg på smink inför visningen ikväll. Hörs senare om jag får en minut över, puss och kram <3

//Good morning babes! Yesterday was hectic to say the least, I left home at 09.00 and got back again at 11pm. Had lots of meetings, had time to hug my favorite babies for an hour and then I went for dinner. Now I’m having coffee and will be in the city at 08.00, will probably be back around 11pm today again, haha! Today is not a regular day though, it’s my favorite girls birthday!! <3 Happy birthday to my little baby on your 2nd birthday!! Feels so crazy that she’s turning two already… I’m gonna spoil her as much as possible! ;-) I will head over to her straight after my first two meetings and play, hug and dance for a few hours before I’m going for make up for the show tonight. Talk later if I get one minute over, kisses and hugs <3

13 reaktioner på “HAPPY B-DAY BABY <3”

Leave a Reply

Your email address will not be published.