ONE DAY IN STOCKHOLM – VLOG

Stockholm vlog together with Gina Tricot! Find my favorite styles here!

Äntligen en ny vlogg, och den här gången från Stockholm! Jag gör ett längre samarbete med Gina Tricot nu ett tag framöver, och som ni vet har det varit ett av mina favoriter när det kommer till kläder. Jag älskar att det finns bra basplagg men även trendiga plagg till bra priser! Mina första “perfekta” svarta och blåa jeans kommer från Gina Tricot, jag köpte dom för säkert 8-10 år sedan vilket gör det här samarbetet extra kul. :-) I den här vloggen får ni följa med mig under en dag i Stockholm, jag svänger förbi Gina’s showroom, spanar in deras nyheter, hänger med min syster och kidsen och går på middag. Jag har på mig olika jeans under hela vloggen (ett favoritplagg som alltid funkar!), och länkar till alla plaggen hittar ni under videon i beskrivningen (HÄR!). :-) Hoppas ni gillar den! Ha en fin kväll hjärtan, puss <3

//Finally a new vlog, and this time from Stockholm! I’m doing a longer collaboration with Gina Tricot now for a while, and as you know it’s been one of my favorite brands when it comes to clothes. I love that they have good basics but also trendy pieces to good prices! My first “perfect” pair of black and blue jeans are from Gina Tricot, and I bought them probably 8-10 years ago which makes this collaboration extra fun. :-) In this vlog you’ll get to come along during a day in Stockholm, I’m passing by Gina Tricot’s showroom, checking out their news, hanging out with my sister and the kids and then out for dinner. I’m wearing different denims during this vlog (a favorite piece that always works!), and you’ll find links to all the pieces under the video in the description (HERE!). :-) Hope you like it! Have a great night babes, hugs <3

In collaboration with Gina Tricot.

10 reaktioner på “ONE DAY IN STOCKHOLM – VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.