Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:22 | August 26, 2017

ONE DAY IN STOCKHOLM – VLOG

Stockholm vlog together with Gina Tricot! Find my favorite styles here!

Äntligen en ny vlogg, och den här gången från Stockholm! Jag gör ett längre samarbete med Gina Tricot nu ett tag framöver, och som ni vet har det varit ett av mina favoriter när det kommer till kläder. Jag älskar att det finns bra basplagg men även trendiga plagg till bra priser! Mina första “perfekta” svarta och blåa jeans kommer från Gina Tricot, jag köpte dom för säkert 8-10 år sedan vilket gör det här samarbetet extra kul. :-) I den här vloggen får ni följa med mig under en dag i Stockholm, jag svänger förbi Gina’s showroom, spanar in deras nyheter, hänger med min syster och kidsen och går på middag. Jag har på mig olika jeans under hela vloggen (ett favoritplagg som alltid funkar!), och länkar till alla plaggen hittar ni under videon i beskrivningen (HÄR!). :-) Hoppas ni gillar den! Ha en fin kväll hjärtan, puss <3

//Finally a new vlog, and this time from Stockholm! I’m doing a longer collaboration with Gina Tricot now for a while, and as you know it’s been one of my favorite brands when it comes to clothes. I love that they have good basics but also trendy pieces to good prices! My first “perfect” pair of black and blue jeans are from Gina Tricot, and I bought them probably 8-10 years ago which makes this collaboration extra fun. :-) In this vlog you’ll get to come along during a day in Stockholm, I’m passing by Gina Tricot’s showroom, checking out their news, hanging out with my sister and the kids and then out for dinner. I’m wearing different denims during this vlog (a favorite piece that always works!), and you’ll find links to all the pieces under the video in the description (HERE!). :-) Hope you like it! Have a great night babes, hugs <3

In collaboration with Gina Tricot.


10 kommentarer10 kommentarer om “ONE DAY IN STOCKHOLM – VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan du skriva ett inlägg om hur det går med eran nya hus och lägenhets köpning??Är det möjligt att du skriver en inlägg om det snart<3<3 älskar dig

  Reply
 • Som sagt, det kommer när jag har en update haha!

  Reply
 • Du är verklig förebild Janni! Snälla snälla fortsätt på samma sätt :-)
  Vet du om den röda jackan kommer släppas inom kort? Den var såå fin
  kram <3

  Reply
 • Tack fina du! <3 Den kommer snart, inom några veckor, men jag lovar att säga till! :-)

  Reply
 • Åhh vilken mysig vlog! Tråkigt att vi inte hann ses hos Mickis och barnen! <3

  Reply
 • Tack fina! <3 Jaa verkligen, men nästa gång!! :D

  Reply
 • Amazing vlog thank you so much for sharing your day with us.
  Love your videos, you have a wonderful personality and your family is so lovely.
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Thanks babe <3 Xx

  Reply
 • Åh så underbara videos du gör <33

  Vet du när dunjackan som du prövade kommer ut i butik/webshop?

  <33

  Reply
 • Tack fina! <3 Den kommer ut inom några veckor, jag lovar att säga till! :-) Kram!

  Reply